Zeevracht tarieven applicatie

Eindelijk een efficiënte en makkelijke manier om zeevracht tarieven te verwerken zodat de aanvragen van uw klanten snel beantwoord worden.

Logistieke dienstverleners besteden zeeën aan tijd aan het opzoeken en opvragen en invoeren van tarieven van rederijen in het operationeel systeem. Hierdoor worden aanvragen laat beantwoord en is de belasting op uw customer service afdeling onnodig hoog.

Vanaf nu kunt U met slechts enkele muisklikken uw actuele tarieven van de rederijen vergelijken via onze applicatie (zeevrachtenapp) of automatisch vanuit uw eigen systeem.

  • Er is nu een eind gekomen aan het complexe en tijdrovende werk rondom het opzoeken van tarieven. U opent het DataMondial app center in uw eigen beveiligde omgeving. Uitsluitend toegankelijk voor uw bedrijf. Door middel van zoekvelden geeft u de bestemming op. Eventueel met additionele filters. Indien u een eigen tariefbeheer systeem heeft, vullen wij deze via onze flexibele interface die met alle logistieke ERP system kan communiceren

zeevrachttarieven verwerken

Alle tarieven inzien met bijbehorende toeslagen en beschikbare transit tijden.

  • Het totaal bedrag kunt u inclusief of exclusief bepaalde toeslagen laten weergeven. Op iedere regel kunt u doorklikken naar de originele offerte van een specifieke rederij via onze applicatie.
  • Simpel, overzichtelijk en daarom nu al zeer populair bij veel van onze klanten in de logistieke dienstverlening.

De markt vraagt al langer naar een efficiënte oplossing.

  • DataMondial heeft jaren ervaring in het verwerken van tarieflijsten van rederijen. Meestal werd dit in Excel of in het operationele systeem van de klanten ingevoerd. Vaak zijn deze systemen niet toereikend om toeslagen en onderliggende documenten te presenteren. Om tegemoet te komen aan de wensen van onze opdrachtgevers is deze Zeevrachten Applicatie ontwikkeld.

Waarom zou u de DataMondial zeevrachten applicatie willen gebruiken?

  • DataMondial is een neutraal logistiek backoffice met vele gerenommeerde klanten in de logistieke dienstverlening in Nederland, Duitsland en België. Wij hebben de kennis om deze arbeidsintensieve activiteit betaalbaar, snel, en overzichtelijk te maken voor u. Dit doen wij via onze state-of-the-art Zeevrachten Applicatie, waar u beveiligd op kunt inloggen.
  • Door de complexiteit van de gehanteerde tariefstructuur en alle bijkomende toeslagen per bestemming, is het lezen, begrijpen en in overzichtelijk formaat verwerken van de tarieflijsten naar een eenduidig format, een ware uitdaging.
  • Zelfs een ervaren expediteur kan soms moeite hebben om de tariefstructuur te doorgronden.
  • DataMondial heeft inmiddels 10.000+ tarieflijsten voor vele klanten naar volle tevredenheid verwerkt. Hierdoor is het efficiënt en correct verwerken van zeevrachttarieven uitgegroeid tot een ware kerncompetentie van DataMondial als neutraal backoffice.

Probeer het nu en ervaar het gemak.

  • Neem contact met ons op onder 010 –  442 1878 voor meer info of vul uw gegevens in en creëer uw eigen wachtwoord. U ontvangt dan uw eigen code om in te loggen in een afgeschermde testomgeving die wij voor u beschikbaar stellen. Dan kunt u zelf het gemak testen van deze gebruiksvriendelijke applicatie.

  OF  Button Neem Contact Op

Deze zeevracht tarieven applicatie is onderdeel van het DataMondial App Center.

” Dit App Center is speciaal ingericht met unieke App’s voor Logistieke Dienstverleners “

Vul uw gegens in en wij houden u op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Bedankt voor uw aanmelding