Om gek van te worden! Meer dan voldoende opdrachten maar geen medewerkers om het werk te doen. Dat is blijkbaar de nieuwe realiteit. Ook is de realiteit dat de wereld kleiner is geworden en dat verder kijken dan het ‘eigen dorp’ zinvol is.

Goed personeel krijgen en behouden is weer een uitdaging. Maar het ligt nog vers in het geheugen hoe belangrijk flexibiliteit is om als bedrijf goede resultaten te behalen en te behouden. Hoe kunt u dat nu combineren?

De tijd dat er 100 sollicitanten op een vacature afkomen is voorlopig voorbij. Bovendien wilt u natuurlijk ook ervaren mensen die niet snel weggaan. Maar hoe kunt u loyaliteit verwachten van de medewerkers als u ze geen zekerheid kunt bieden? De tijden en markten veranderen momenteel zo snel dat u begrijpelijkerwijs de organisatie flexibel moet houden.

De oplossing is voor de hand liggend en relatief eenvoudig.

DataMondial kan u helpen. Als neutraal backoffice/shared service center verwerken wij complexe data in al zijn vormen. Wij zijn complementair op de digitaliseringslag die momenteel plaats vindt. Daarbij is DataMondial ook goed inzetbaar waar automatisering niet mogelijk is of waar de investering ten opzichte van het doel niet rendabel is.

DataMondial werkt als Europees backoffice met ruim 300 fulltime medewerkers waar u gebruik van kunt maken. U heeft dan de beschikking over ‘eigen’ mensen die ervaring hebben met uw wensen en processen. Dat geeft u de gewenste flexibiliteit en u heeft geen zorgen meer over verloop van medewerkers. De DataMondial medewerkers op hun beurt hebben de zekerheid van een vast contract omdat er voor hen altijd voldoende werk is. Dat is het mooie van een shared servicecenter; de workload wordt gedeeld, de kosten worden gedeeld en alle betrokken partijen genieten van het voordeel dat dit biedt.

Onze opdrachtgevers profiteren van onze aantoonbare operational excellence en strakke SLA’s. Tekort/teveel aan personeel, uitval en bijbehorende kosten behoren tot het verleden. Dit resulteert in kwaliteitsverbetering en besparingen.

automatisering

Vul uw gegens in en wij houden u op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Bedankt voor uw aanmelding