Laat het vullen met content van uw webshop aan DataMondial over. Bespaar 50% van de kosten.

De online ondernemer verkijkt zich steeds vaker op de tijd en complexiteit die nodig is om een Webshop te onderhouden. Een webshop vullen met de juiste content, zoals productinformatie en afbeeldingen, blijkt een van de grootste tegenvallers te zijn voor de online ondernemer.

Dit komt omdat het enorm veel tijd en geld kost om de website volledig te voorzien van productinformatie en afbeeldingen.

Uitbesteden van content onderhoud is focus houden op uw webshop prestaties 

Het vullen dan wel onderhouden van de webshop wordt door de beheerder dan ook vaak onderschat, terwijl de juiste content het succes van de webshop bepaalt:

  • Volledige en up-to-date content zorgt voor een hogere conversieratio;
  • Content zorgt voor een betere vindbaarheid van zoekmachines.

Geautomatiseerde en Handmatige oplossingen

Vaak zien we dat bestanden van een leverancier net niet compleet zijn. Soms ontbreken de afbeeldingen en soms zijn de specificaties niet compleet. Om dit probleem aan te pakken biedt DataMondial zowel geautomatiseerde als handmatige oplossingen.

DataMondial verwerkt niet alleen productgegevens van ieder bronsbestand naar ieder platform, maar wij verwerken ook prijswijzigingen, nieuwe producten en voorraad mutaties.

Neem nu contact met ons op zodat wij u kunnen laten zien wat wij voor u kunnen doen.

Bekijk onze diensten pagina om te zien wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Of informeer naar onze bewezen Proof of Concept om de meest concurrerende tarieven te kunnen bepalen.

 

aanvraag info