Webshop beheer en Online Publishing

Webshop beheer en online publishing bij DataMondial: Wie online zaken doet weet dat de kwaliteit van data bepalend is voor het succes. Data moet snel en gemakkelijk te gebruiken zijn. Maar bovenal; de gegevens moeten kloppen!

Webshop beheer

Aanbieding Webwinkeldag Conversieoptimalisatie!

Voor een beperkte periode vullen wij uw Webshop tegen een gereduceerd tarief. Vraag vrijblijvend informatie aan.


Catalogus verwerking
Een veel voorkomend probleem; U besluit een webwinkel op te zetten en u weet dat het van essentieel belang is om hierin uw producten goed te presenteren. Alle benodigde gegevens heeft u ook wel “ergens” beschikbaar, maar het kost u enorm veel tijd dit goed online te krijgen. In zo’n geval kan uitbesteden een uitstekende optie zijn.

MondialWebservices verwerkt gegevens uit ieder bronsbestand naar ieder platform. Dat kan indirect door het uitwerken van een importbestand of direct door de catalogus rechtstreeks in uw systeem in te voeren.

Catalogus verrijking
Vaak zien we dat bestanden van een leverancier net niet compleet zijn. Soms ontbreken de afbeeldingen, soms zijn de specificaties niet compleet. In dat soort gevallen kan DataMondial de ontbrekende gegevens aanvullen; catalogus verrijking. Hiervoor hebben we verschillende oplossingen zowel geautomatiseerd als handmatig, waardoor we bijna aan ieder verzoek kunnen voldoen!

Catalogus beheer
Het bijhouden van wijzigingen in de catalogus is vaak een tijdrovende bezigheid. Denk hierbij aan prijswijzigingen, voorraad mutaties en het toevoegen van nieuwe producten. Als u dit soort werk op regelmatige basis wilt uitbesteden dan kunnen we hierover vaste prijsafspraken maken. Voor u geen verrassingen, voor een vast bedrag per maand is uw catalogus up-to-date.

Online Publishinng
Dagelijks is een vast team bezig met het inboeken van campagnes en het bijhouden van klikken, impressions en earnings. Ook hier geldt: “Waar de IT mogelijkheden ophouden of niet rendabel zijn, neemt ons team van ervaren operators het over”. Efficiënt en voordelig!

Neem nu contact met ons op zodat wij u kunnen laten zien wat wij voor u kunnen doen.

aanvraag info