DataMondial zoekt voor u alle product- en klantgegevens op het internet. Efficiënt en zeer concurrerend.

Web research: Product- en klantgegevens zoeken op websites;
Opschonen van uw adressenbestand;
Uw sales-pipeline vullen en optimaliseren;
Benchmarking en concurrentieonderzoek.

Web research

Een goede database is voor bedrijven essentieel. Door de jaren heen wordt veel informatie verzameld en een database blijft altijd groeien. Toch blijkt in de praktijk dat het verzamelen van informatie eenvoudiger is dan het up-to-date houden van dit bestand. Op het moment dat u bepaalde informatie nodig heeft, blijkt een bedrijf bijvoorbeeld verhuisd, waardoor de informatie niet meer van toepassing is. Hiermee kan veel tijd en geld verloren gaan. DataMondial kan met zijn web research hierbij uitkomst bieden.

Kwaliteit

DataMondial levert zowel online als offline data-entry diensten. Met een team van meer dan 280 hoogopgeleide, fulltime medewerkers werken wij aan zowel grote als kleine projecten. Zij staan garant voor de hoogste kwaliteit, lage kosten en een snelle afhandeling van al uw online data-entry projecten, die uiteraard volledig neutraal en vertrouwelijk worden uitgevoerd. Wij zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.

Product- en klantgegevens zoeken op websites
Het verrijken van uw database kan een tijdrovende klus zijn. U heeft een lijst met bedrijven die u graag in uw database zou willen opnemen, maar geen tijd om alle gegevens erbij te zoeken. Dit kunnen wij voor u doen. U levert ons de lijst met alle bedrijfsnamen, met daarbij de stad en het land en wij zoeken alle klantgegevens voor u op (web research). Wij leveren een compleet bestand met daarin het adres, telefoonnummer, faxnummer, website, e-mailadres en de GPS coördinaten. Dit kan uiteraard ook voor contactpersonen, productgegevens en allerhande informatie die u via het internet zou willen zoeken.

Opschonen van uw adressenbestand
DataMondial werkt via een online research systeem uw adressenbestand bij. Wij gaan vanuit uw eigen database alle websites van uw contacten bezoeken en controleren of de gegevens nog up-to-date zijn. Mocht dit niet het geval zijn, passen wij deze gegevens direct in uw database aan. Het online research systeem dat hiervoor gebruikt wordt is vertrouwelijk en volledig veilig.

Ondersteuning van markt analyses en product-prijs research
Weet wat uw concurrentie doet. Aan de hand van productinformatie, zowel online als offline, vinden wij de relevante gegevens om uw marktpositie te versterken. Wij brengen prijzen en productgegevens in kaart.

Uw sales-pipeline vullen en optimaliseren
Als u een specifieke groep wilt bereiken kunnen wij aan de hand van brancheverenigingslijsten, beursinformatie etc. uw CRM systeem vullen met potentiële klanten.

DataMondial zoekt voor u alle product- en klantgegevens op het internet. Efficiënt en zeer concurrerend.

aanvraag info