Privacyverklaring

DataMondial is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verwerken gegevens over uw activiteiten op onze website. Daarnaast verwerken wij voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres die u zelf aan ons verstrekt via ons contactformulier, download e-book of via social media.

Wij verwerken geen bijzondere of gevoelige persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

DataMondial verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

De website van DataMondial gebruikt technische, functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Via onze cookieverklaring kunt u uw cookie instellingen aanpassen.

DataMondial gebruikt cookies voor de volgende doeleinden:

  • het optimaliseren van de website
  • het verzamelen en analyseren van statistieken (Google Analytics)
  • voor salesactiviteiten

Voor onze salesactiviteiten maken we gebruik van leadgeneratieservice van Leadinfo B.V. Deze tool herkent bedrijfsbezoeken op onze website op basis van IP-adressen en toont ons alleen openbaar beschikbare informatie, zoals een bedrijfsnaam of adressen. Daarnaast plaatst Leadinfo twee first-party cookies, om het gebruikersgedrag op onze website te evalueren en verwerkt de tool domeinen uit formulierinvoeringen (bijv. “Leadinfo.com”) om IP-adressen met bedrijven te correleren en diensten te verbeteren. Meer informatie is beschikbaar op www.leadinfo.com. Via de website van Leadinfo kunt u aangeven dat uw gegevens niet door Leadinfo worden geregistreerd (opt-out).

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen  

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf.

Wilt u gebruikmaken van uw recht op bezwaar of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@datamondial.com.

DataMondial wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

DataMondial neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@datamondial.com.

Gebruikersvoorwaarden

De internetgebruikers kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten op de website van DataMondial (https://www.datamondial.com).
Het feit dat u gebruik maakt van de website van DataMondial betekent dat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden voor de website van DataMondial.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van DataMondial berusten bij DataMondial. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van DataMondial is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming. Schriftelijke aanvragen stuurt u aan DataMondial, info@datamondial.com.

Afwijzing van aansprakelijkheid

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van DataMondial geeft DataMondial geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van DataMondial.
DataMondial kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van DataMondial, de onmogelijkheid de website van DataMondial te gebruiken, uit de levering van diensten door DataMondial of het gebrek aan levering van diensten door DataMondial.

Wijzigingen

De inhoud van de website van DataMondial wordt regelmatig bijgewerkt. DataMondial behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van DataMondial te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Contactgegevens DataMondial

Cambridge Innovation Center, Groot Handelsgebouw

Stationsplein 45, A4.004

3013 AK Rotterdam

+31 10 442 18 78

info@datamondial.com

Laatst gewijzigd op 1 augustus 2022.