Personeelstekort? Al eens gedacht aan outsourcen?

Personeelstekort

Wordt het voor jouw bedrijf steeds lastiger om de business draaiende te houden vanwege een personeelstekort? Lees dan snel verder en krijg meer inzicht waarom uitbesteden van backoffice werkzaamheden of dataverwerking misschien een goede oplossing is.

Werken met ons remote team

Ook wij merken dat personeelstekort één van de redenen is waarom onze klanten met ons gaan samenwerken. In onze drie shared service centers in Roemenië werken 350 hoogopgeleide medewerkers om jouw bedrijf te ondersteunen bij (complexe) dataverwerking of backoffice werkzaamheden. In principe kun je elke repeterende vorm van gegevensverwerking aan ons uitbesteden. Enkele voorbeelden van taken die je kunt outsourcen zijn:
• verwerken van facturen
• inboeken van verkooporders
logistieke– en financiële documentverwerking
• contractbeheer
• annotatie, classificatie, extractie, validatie en dataverwerking voor OCR, AI en Machine learning projecten
• data migratieprojecten
• invoer en onderhoud van databases (klant- en productgegevens)
• onderhoud van de webshop (actuele informatie, aanbod, prijzen)

Enthousiast geworden? Lees dan vooral de voordelen van outsourcing nog even!

Toegang tot hoogopgeleid personeel

Roemenië staat bekend om zijn hoogopgeleide en vaardige arbeidskrachten. Door met ons samen te werken heb je toegang tot een ‘pool’ van remote professionals, die bekwaam zijn in (complexe) dataverwerking en backoffice taken. Taal vormt geen belemmering. Onze medewerkers spreken Engels, maar voor de meeste werkzaamheden is het niet nodig om de Nederlandse taal te beheersen. Wij werken namelijk volgens een begrijpelijke werkinstructie, die wij samen met jouw bedrijf opstellen.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Je kunt gemakkelijk op- of afschalen op basis van de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een groeiende onderneming bent of tijdelijke ondersteuning nodig hebt voor een project, ons remote team kan flexibel aan jouw wensen voldoen.

Kostenefficiëntie

Je kunt veel besparen op (personeels)kosten. Dit komt omdat de lonen in Roemenië lager zijn dan in Nederland. Je hebt ook geen werkgeverskosten, zoals verlof, vakantiegeld, ziekte, transitie- en ontslagvergoeding en je betaalt bij ons alleen voor de productieve uren.

Focus op kernactiviteiten

Het uitbesteden van repetitieve taken aan ons remote team stelt jouw medewerkers in staat om zich te concentreren op strategische en kernactiviteiten. Dit kan de algehele productiviteit van jouw organisatie verhogen omdat je veel tijd bespaart. Jouw medewerkers krijgen meer uitdaging met als resultaat: tevreden personeel die committed blijven aan jouw bedrijf.

Outsourcing: zeker het overwegen waard

Wij horen vaak van onze klanten dat ze vooral blij zijn dat ze hun deadlines halen, beloftes aan hun eindklanten kunnen waarmaken en geen stress meer hebben over personeelstekort, omdat wij zorgen voor business continuity. De gegevensverwerking gebeurt veilig en vertrouwd binnen de Europese Unie en wij zijn ISO 27001 gecertificeerd en AVG-compliant. Dus ook daarover hoef jij je geen zorgen te maken.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op voor het maken van een afspraak. Kijk ook nog even op onze pagina diensten voor een totaaloverzicht.