Over Ons

Efficiënte businessprocessen met Virtual Assistants

Zoekt u Virtual Assistants die schaalbaar inzetbaar zijn?

Onze Virtual Assistants verwerken vrijwel elke soort documenten, bestellingen, facturen, databases. Dat doen zij snel, secuur en safe. De teams zijn ingedeeld naar taak en branche voor maximale efficiency. Elk team wordt aangestuurd door een teamlead.

Wij hebben 300 goed opgeleide, ervaren assistants  in 3 eigen service centers. Streef naar Efficiënte businessprocessen met Virtual Assistants.

Virtual Assistants verwerken elk soort data en document

Onze “Virtual Assistants” verwerken uw bedrijfsdata-  en documentenstromen op afstand.  Van het inboeken tot facturen, het verwerken van online bestellingen tot het invoeren van gegevens in databases. Wij werken in uw online systeem, of in onze eigen systemen. Wij kunnen datastromen leveren die u eenvoudig importeert. (zoals .xml, .csv )

Uw eigen teams kunt u permanent of projectmatig laten ondersteunen door DataMondial.  Wij hebben veel ervaring met documentverwerking voor business processen in de branches Transport, Logistiek en scheepvaart, financiële dienstverlening, handel en ICT.  Elk soort bedrijf kunnen wij bedienen.

Op de “diensten” pagina kunt u meer lezen over hoe onze Virtual Assistants voor efficiënte businessprocessen helpen te zorgen.

Zo werkt het: van aanvraag tot samenwerking

De 8 stappen naar een prettige samenwerking:

  1. Kennismaking tussen uw en ons team: Een video call of persoonlijk gesprek met een adviseur van ons Nederlandse hoofdkantoor.
  2. Inventariseren van uw wensen, doelen en KPI’ s die we graag samen vastleggen. Wij informeren ons Operations Team hierover.
  3. Het tekenen van een vertrouwelijkheidsovereenkomst (NDA) indien dit nodig is of gewenst. Wij verwerken gegevens AVG-proof.
  4. Voorbeelddocumenten of databestanden uploaden waarvan u de verwerking aan ons wilt uitbesteden. Daarbij graag een schriftelijke verwerkingsinstructie. Een teamlead bestudeert dit en stuurt vragen terug indien nodig. Wij denken pro-actief mee bij uw aanvraag.
  5. Uitvoering van de verwerkingstest door Virtual Assistants Binnen enkele dagen bespreken de supervisors hun bevindingen, vragen en eventueel advies in een (video) call met de verantwoordelijke binnen uw team.
  6. Offerte op maat opstellen. Bent u tevreden met de geleverde kwaliteit van de testverwerking en bevalt de communicatie met Operations?  Dan stellen we graag een offerte voor u op. In dit stadium heeft u ons nog beter leren kennen.
  7.  Samenwerking en communicatie Wanneer u voor ons kiest kan de uitbesteding (outsourcing) of het project op korte termijn beginnen. Onze Virtual Assistants gaan enthousiast aan de slag. De  teamleads houden contact met u en rapporteren over voortgang, data kwaliteit en eventuele proces aanpassingen.
  8. Contact met het Nederlandse hoofdkantoor Een adviseur onderhoudt met u ook contact vanuit de businessrelatie. Zijn er nieuwe wensen of innovaties? Dan bespreken we hoe we ook die kunnen ondersteunen.

Zo werken wij al 13 jaar lang elke dag aan succes voor onze opdrachtgevers. Welkom bij DataMondial.

Internationale ondersteuning van uw business

DataMondial ondersteunt uw bedrijf op afstand, dus onze dienstverlening is niet gebonden aan landsgrenzen.  Wij hebben daarom diverse internationale ondernemingen als klant, waarvoor wij de business operations in diverse landen ondersteunen.

Het welbevinden en de collegialiteit van ons team van ruim 300 mensen is voor ons heel belangrijk. Naast goed werkgeverschap en interne trainingen, ondersteunen wij ook de lokale gemeenschappen in de Roemeense steden waar onze 3 service centers gevestigd zijn. “Teamwork makes the dream work’ zeggen wij daarom vaak.

Wij hebben verkoopkantoren in de Benelux en Duitsland.  Als Rotterdams bedrijf zijn wij met ons hoofdkantoor gevestigd in het Groot Handelsgebouw, pal naast Rotterdam Centraal station. Dat is het historische pand op de foto hiernaast.

Met de internationale ondersteuning van de zeer ervaren Virtual Assistants van DataMondial kunt u letterlijk grenzeloos ondernemen.

De stille vennoot in uw succes

Wij groeien elk jaar, doordat steeds meer Europese ondernemers ons weten te vinden.  Zo hebben wij naast Nederland en België ook veel klanten in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.Ook het Verenigd Koninkrijk (Engeland)  wordt al jaren door ons bediend. Veel klanten besteden hun administratieve werkzaamheden en back office processen aan ons uit. Dat bespaart ze tijd en maakt hun organisatie efficiënter.

Door onze veelzijdige services worden de business processen van de klant betrouwbaar ondersteund. Primaire commerciële en operationele processen ondersteunen wij volgens service levels.

Wij werken op de achtergrond en zijn daarom  de “stille vennoot in het succes van onze klant”.  Wij helpen dagelijks waar te maken, wat u belooft aan uw (interne) klant.  Dat verhoogt de klanttevredenheid van uw bedrijf. Wij leveren Virtual Assistants voor efficiënte business processen.

Neem contact op

Email
Bel mij terug
Waar kunnen wij mee helpen? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.