Over Ons

DataMondial staat voor kwaliteit, kostenbesparing en veiligheid. AVG conform.

Outsourcing: snel, voordelig, accuraat

Als Nederlands familiebedrijf gegroeid in 10 jaar van 8 naar ruim 300 medewerkers

DataMondial ontzorgt: we nemen administratieve werkzaamheden, data-entry en operationele (backoffice)processen uit handen. Geen zorgen over de veiligheid van uw data en de kwaliteit van de verwerking ervan! DataMondial maakt ondernemen een stuk eenvoudiger voor u. Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam hebben wij ook verkoopkantoren in Duitsland en België. Tevens hebben wij 3 eigen vestigingen in Roemenië.

Meer dan 50 Europese opdrachtgevers maken gebruik van onze business process outsourcing (BPO): een stabiel team van ruim 300 hoogopgeleide medewerkers staat fulltime klaar. Zij zijn gewoon uw medewerkers ‘op afstand’.

Ons team

Uw ‘eigen’ team op afstand

Wij stellen continu het juiste team samen, dat past bij uw behoeftes en hoeveelheid werk. U betaalt niet voor medewerkers waar ‘even’ geen werk voor is. DataMondial is een familieonderneming – opgericht in 2008 – met roots in Nederland en in Roemenië. In ruim 10 jaar tijd zijn wij gegroeid van 8 naar ruim 300 medewerkers.

Tevreden klanten

Wij groeien vooral organisch: dankzij tevreden klanten in Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland. Zij besteden structureel hun administratieve werkzaamheden en backofficeprocessen uit aan ons operationele team. Over de jaren is ons klantenverloop minimaal geweest, hetgeen wat zegt over onze dienstverlening.

Kwaliteit

DataMondial stelt hoge eisen aan de kwaliteit: Alle medewerkers hebben een hbo/universitair niveau. Een VOG wordt altijd gevraagd. Medewerkers kunnen bij aanvang basiscursussen volgen, en daarna kunnen ze zichzelf verbeteren met het aanbod van de DataMondial Academy.

DataMondial voldoet aan de hoogste eisen en werkt conform de normen van ISEA3402. We zijn ISO 27001-gecertificeerd en voldoen uiteraard aan de AVG/GDPR-eisen. Kwaliteitsgarantie is vastgelegd in Service Level Agreements (SLA’s).

Als u wilt, kunnen wij via een beveiligde en versleutelde verbinding rechtstreeks in uw systemen werken. Zo houdt u altijd de controle over de werkzaamheden.

Neem contact op

Email
WhatsApp
Bel mij terug
Waar kunnen wij mee helpen? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.