Over Ons

Wij ondersteunen uw personeel met ons flexibele team op afstand voor data-en documentverwerking.

DataMondial bedient al 13 jaar haar opdrachtgevers met flexibel inzetbaar personeel op afstand, om te ondersteunen met vele soorten data- en documentverwerking. Zowel continue ondersteuning (outsourcing) als in projectvorm.

Onze ruim 300 goed opgeleide, ervaren medewerkers werken vanuit 3 eigen shared service centers in Roemenië.

Remote Data Assistants

Onze “Remote Data Assistants” verwerken uw bedrijfsdata-  en documentenstromen op afstand.  Wij werken in uw (online) systeem, of in onze eigen applicaties. Via een xml bestand of andere koppeling komt de data direct of in een batch in uw boekhouding of ander primair systeem. Wij besparen u veel tijd.

Uw eigen teams kunt u permanent of projectmatig laten ondersteunen door DataMondial.  Wij hebben veel ervaring met documentverwerking voor specifieke branches, zoals Transport& Logistiek, Financiële dienstverlening, Groothandels en Technologiebedrijven.

Op de dienstenpagina kunt u meer lezen over de specifieke werkzaamheden die ons veel worden gevraagd.

Zo werkt het: van aanvraag tot samenwerking

De 8 stappen naar een prettige samenwerking:

  1. Kennismaking tussen uw en ons team: Een video call of persoonlijk gesprek met een adviseur van ons Nederlandse hoofdkantoor.
  2. Inventariseren van uw wensen, doelen en KPI’ s die we graag samen vastleggen. Wij informeren ons Operations Team hierover.
  3. Het tekenen van een vertrouwelijkheidsovereenkomst (NDA) indien dit nodig is of gewenst. Wij verwerken gegevens AVG-proof.
  4. Voorbeelddocumenten of databestanden uploaden waarvan u de verwerking aan ons wilt uitbesteden. Daarbij graag een schriftelijke verwerkingsinstructie. Ons Operations team bestudeert dit en stuurt vragen terug indien nodig. Wij denken pro-actief mee bij uw aanvraag.
  5. Uitvoering van de verwerkingstest door het Operations team.  Binnen enkele dagen bespreken de supervisors hun bevindingen, vragen en eventueel advies in een (video) call met de verantwoordelijke binnen uw team.
  6. Offerte op maat opstellen. Bent u tevreden met de geleverde kwaliteit van de testverwerking en bevalt de communicatie met Operations?  Dan stellen we graag een offerte voor u op. In dit stadium heeft u ons nog beter leren kennen.
  7.  Samenwerking en communicatie Wanneer u voor ons kiest kan de uitbesteding (outsourcing) of het project op korte termijn beginnen. Onze Remote Data Assistants gaan enthousiast aan de slag. De Operations supervisors houden contact met u en rapporteren over voortgang, data kwaliteit en eventuele proces aanpassingen.
  8. Contact met het Nederlandse hoofdkantoor Een adviseur onderhoudt met u ook contact vanuit de businessrelatie. Zijn er nieuwe wensen of innovaties? Dan bespreken we hoe we ook die kunnen ondersteunen.

Zo werken wij al 13 jaar lang elke dag aan succes voor onze opdrachtgevers. Welkom bij DataMondial.

Internationaal bedrijf

Ons Nederlandse bedrijf is ontstaan uit een persoonlijke binding met Roemenië, waar onze shared service centers staan. Ons personeel is voor ons meer dan alleen een aantal medewerkers. Naast goed werkgeverschap en interne trainingen, ondersteunen wij ook de lokale gemeenschappen in de Roemeense steden waar wij gevestigd zijn.

Wij hebben verkoopkantoren in de Benelux en Duitsland.  Als Rotterdams bedrijf zijn wij met ons hoofdkantoor gevestigd in het Groot Handelsgebouw, pal naast Rotterdam Centraal station.

De stille vennoot in uw succes

Wij groeien elk jaar, doordat steeds meer klanten uit Europa dankbaar gebruik maken van onze diensten.  Zo hebben wij naast Nederland en België ook veel klanten in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. (de “DACH” regio”)  Ook het Verenigd Koninkrijk (Engeland)  wordt al jaren door ons bediend. Al deze klanten besteden structureel hun administratieve werkzaamheden en back office processen aan ons uit.

Door onze handmatige gegevensverwerking op afstand worden de primaire processen van de klant betrouwbaar ondersteund.  Door de tijdig beschikbare en betrouwbare data  die door DataMondial is verwerkt, kan een organisatie geïnformeerde beslissingen nemen en/of blijft hun primaire proces gewaarborgd. Wij werken op de achtergrond en zijn daarom  de “stille vennoot in het succes van de klant”.

Neem contact op

Email
Bel mij terug
Waar kunnen wij mee helpen? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.