Over Ons

DataMondial staat voor kwaliteit en kostenbesparing. AVG/GDPR conform en ISO 27001 gecertificeerd.

Outsourcing: snel, voordelig, accuraat

Nederlands familiebedrijf gegroeid in 12 jaar van 8 naar ruim 300 medewerkers

Als een van de grotere Europese outsourcing specialisten is DataMondial een dynamisch “multinationaal” familiebedrijf met Nederlandse wortels. Met een jaarlijkse forse groei en innovatie bestaat DataMondial al meer dan 12 jaar. In de EU is DataMondial “first mover” in de outsourcing. Door bijzondere vakkennis en bedrijfservaring is het klantenbestand ieder jaar fors toegenomen.

Kernwaarden als neutraliteit, betrouwbaarheid en topkwaliteit worden in de praktijk dagelijks toegepast.  Voor veel bedrijven en instellingen levert het uitbesteden van dataverwerking aan DataMondial forse kostenbesparingen op.

Meer dan 50 Europese opdrachtgevers maken gebruik van de business process outsourcing (BPO) van DataMondial: een stabiel team van ruim 300 hoogopgeleide medewerkers staan fulltime klaar. Zij zijn gewoon uw medewerkers ‘op afstand’.

Ons team

Uw ‘eigen’ team op afstand

Wij stellen continu het juiste team samen, dat past bij uw behoeftes en hoeveelheid werk. U betaalt niet voor medewerkers waar ‘even’ geen werk voor is. DataMondial is een familieonderneming – opgericht in 2008 – met roots in Nederland en in Roemenië. In ruim 12 jaar tijd zijn wij gegroeid van 8 naar ruim 300 medewerkers.

Tevreden klanten

Wij groeien vooral organisch: dankzij tevreden klanten in Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland. Zij besteden structureel hun administratieve werkzaamheden en backofficeprocessen uit aan ons operationele team. Over de jaren is ons klantenverloop minimaal geweest, hetgeen wat zegt over onze dienstverlening.

Kwaliteit

DataMondial stelt hoge eisen aan de kwaliteit: Alle medewerkers hebben een hbo/universitair niveau. Een VOG (verklaring van goed gedrag) wordt altijd gevraagd. Medewerkers kunnen bij aanvang basiscursussen volgen, en daarna kunnen ze zichzelf verbeteren met het aanbod van de DataMondial Academy.

DataMondial voldoet aan de hoogste eisen en werkt conform de normen van ISEA3402, is ISO 27001-gecertificeerd en voldoet uiteraard aan de AVG/GDPR-eisen. Kwaliteitsgarantie is vastgelegd in Service Level Agreements (SLA’s).

Indien gewenst, kan er via een beveiligde en versleutelde verbinding rechtstreeks in de systemen van de opdrachtgever gewerkt worden. Zo houdt de klant altijd de controle over de werkzaamheden.

Neem contact op

Email
Bel mij terug
Waar kunnen wij mee helpen? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.