Flexibiliteit en besparing tot wel 50% per werkplek.
Veilig en met top-kwaliteit!

DataMondial zorgt voor kostenbesparing in de Backoffice.

Het vinden en houden van personeel wordt in Nederland steeds moeilijker en daar hebben wij een goede oplossing voor gevonden. Wij garanderen continuïteit voor onze klanten omdat wij makkelijker personeel vinden en kunnen houden. Dat wordt in Nederland een groter probleem. Wij hebben relatief weinig verloop. Wij kunnen alle repeterende complexe werkzaamheden voor onze klanten verwerken.

Complexiteit en taal is geen probleem, zolang het in een goede instructie gevat is. Voor iedere branche hebben wij specialisten in dienst. Dan praat je over logistieke dataverwerking,
factuurverwerking, order verwerking, complexe verzekeringsdossiers… Dat zijn specialisten die daar kennis van hebben.

“Hallo, mijn naam is Gigi Albu. Samen met DPO en IT ben ik verantwoordelijk voor GDPR en data beveiliging.”

“Mijn naam is Monica Olaru, Operations Manager op de Tower Location.”

“Hallo, mijn naam is Sorina Bujenita.”

“Hallo, mijn naam is Ionut Braniste. Wij zijn verantwoordelijk voor personeelszaken en een continue workflow voor onze klanten.”

“Ik ben Nicoleta Hamza en werk al vanaf het begin bij DataMondial en daar ben ik trots op.”

DataMondial zorgt voor kostenbesparing in de backoffice. Hoogopgeleide medewerkers, zeer gemotiveerd, uitstekende mensen met een goede teamspirit. Alles wordt binnen ‘SLA. verwerkt. Operational Excellence richting onze klanten is op hoog niveau. Wij groeien binnen ons klantenpakket en daar komt werk bij van bestaande klanten omdat we een goed pakket leveren en dat is dankzij onze mensen.

DataMondial maakt ondernemen een stuk eenvoudiger. Naast onze kantoren in Nederland, Duitsland en België, hebben wij twee eigen vestigingen in het Roemeense Galati waar ruim 280 hoog opgeleide full time medewerkers voor u klaar staan. Zij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en operationele processen. Van eenvoudig tot zeer complex. Voor zowel kleine als grote projecten.

Over de veiligheid van uw data en de kwaliteit van de verwerking daarvan hoeft u zich overigens geen zorgen te maken. DataMondial voldoet aan de hoogste eisen en werkt conform de normen van ISO9001, ISO27001 en ISEA3420.

Het aantal medewerkers dat voor u actief is wordt door het Nederlandse management continue afgestemd op de hoeveelheid werk. U betaalt niet voor medewerkers waar ‘even’ geen werk voor is.

En, als dit gewenst is, kunnen wij via een beveiligde en versleutelde verbinding rechtstreeks in uw systemen werken. Zo houdt u altijd de controle over de werkzaamheden.

Eigenlijk zijn onze mensen gewoon uw medewerkers ‘op afstand’ waar u niet naar om hoeft te kijken. Uw klant merkt daar niets van. En u ook niet. Tenminste, tot dat u gaat rekenen en constateert dat uw arbeidskosten tot wel 50% gereduceerd zijn.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om de voordelen te bespreken.
Burt Propsma, DataMondial

aanvraag info