Flexibiliteit en besparing tot wel 50% per werkplek.
Veilig en met top-kwaliteit!

DataMondial maakt ondernemen een stuk eenvoudiger. Naast onze kantoren in Nederland, Duitsland en België, hebben wij twee eigen vestigingen in het Roemeense Galati waar ruim 280 hoog opgeleide full time medewerkers voor u klaar staan. Zij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en operationele processen. Van eenvoudig tot zeer complex. Voor zowel kleine als grote projecten.


  Over de veiligheid van uw data en de kwaliteit van de verwerking daarvan hoeft u zich overigens geen zorgen te maken. DataMondial voldoet aan de hoogste eisen en werkt conform de normen van ISO9001, ISO27001 en ISEA3420.

  Het aantal medewerkers dat voor u actief is wordt door het Nederlandse management continue afgestemd op de hoeveelheid werk. U betaalt niet voor medewerkers waar ‘even’ geen werk voor is.

  En, als dit gewenst is, kunnen wij via een beveiligde en versleutelde verbinding rechtstreeks in uw systemen werken. Zo houdt u altijd de controle over de werkzaamheden.

  Eigenlijk zijn onze mensen gewoon uw medewerkers ‘op afstand’ waar u niet naar om hoeft te kijken. Uw klant merkt daar niets van. En u ook niet. Tenminste, tot dat u gaat rekenen en constateert dat uw arbeidskosten tot wel 50% gereduceerd zijn.

  Vul het formulier in en wij nemen contact met u op om de voordelen te bespreken.
  Burt Propsma, DataMondial

  aanvraag info

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.