Bij DataMondial ligt de focus van order entry op snelheid en kwaliteit.

DataMondial heeft jarenlange ervaring met het verwerken van orders (order entry) voor bedrijven in verschillende sectoren.

Datamondial ondersteunt ook met factuur- en orderverwerking. Dit doen we al voor een groot aantal branches in de zakelijke dienstverlening. Maar eigenlijk kunnen alle branches ondersteund worden zolang de werkzaamheden maar repeterend zijn.

Inkomende facturen en orders worden in ieder gangbaar systeem verwerkt. We realiseren daarbij een kostenbesparing tot wel 60%. Onze factuur- en orderverwerking helpt mee aan uw continuïteit en operational excellence.

DataMondial is bovendien ISO gecertificeerd en voldoet volledig aan de AVG normen. Wij zijn snel, accuraat, gevalideerd en werken altijd volgens strikte SLA’s.

Wilt u meer weten over factuur- en orderverwerking?
Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

Als backoffice onderneming begrijpen wij als geen ander dat snelheid en kwaliteit belangrijk zijn bij het verwerken van de orders van uw klanten. Uw klant wil zijn bestelling immers zo snel mogelijk ontvangen. Wij verwerken snel en voordelig inkomende orders zonder dure software kosten. Op deze manier ontzorgen wij uw customer support team, waardoor zij de focus weer maximaal op de klant kunnen leggen en het werk snel en foutloos voor u wordt verwerkt.

De verwerking van orders kunnen wij op afstand in uw systeem verwerken of wij verwerken het in ons eigen systeem en sturen de orders in ieder gewenst formaat (CSV, XML, Excel etc.) naar uw onderneming terug. Hierna kunnen uw collega’s van customer service het werk verder oppakken. Uiteraard zijn wij als backoffice volledig neutraal en is vertrouwelijkheid maximaal gegarandeerd.

In onze vestigingen in Nederland, België, Duitsland,  Scandinavië en Roemenië staan meer dan 280 ervaren full time medewerkers voor u klaar om uw orders nauwkeurig, snel en veilig te verwerken. Het DataMondial documentenverwerkingsplatform is een optimale combinatie van de laatste IT technologieën en onze jarenlange ervaring met complexe order entry.

Voordelen om DataMondial uw order verwerking te laten doen:

  • Aantoonbare besparing van minimaal 50% op de orderverwerkingskosten
  • Efficiency en snelheid van verwerking
  • Geen licentie en consultancykosten
  • Lage prijs per order
  • Geen piekbelasting van uw organisatie

Order entry

aanvraag info

DataMondial is met orderverwerking voornamelijk actief in de logistiek, groothandel, retail en technische bedrijven, maar ieder bedrijf dat 30 orders of meer per dag verwerkt is interessant en kunnen wij een besparing op de orderverwerking geven

ISO27001