Menselijke handelingen onmisbaar bij Machine Learning en AI

Data validatie OCR, AI, Machine learning_web

Machine Learning en Artificial Intelligence (AI) spelen een steeds grotere rol om bedrijven efficiënter te laten werken. Daar is geen mens bij nodig, toch?

Oneens? Lees dan snel verder om meer te weten te komen wat wij kunnen doen om van jouw AI-projecten een succes te maken.

Aanvulling op jouw dienstverlening

Ervaart jouw bedrijf dat AI en Machine Learning nog veel menselijke inspanning vergt, voordat het echt werkt zoals het bedoeld is? Zeker bij complexe of niet-gestructureerde documenten of beelden kan herkenning namelijk nog erg uitdagend zijn… is onze ervaring. Wij hebben niet voor niets veel bedrijven, die gespecialiseerd zijn in OCR, AI of Machine Learning, als klant. Wij bieden hen ondersteuning bij dataverwerking en validatie, omdat het vaak technisch nog niet (geheel) mogelijk is om het verwerken van data, zowel tekst en getallen als beeld, volledig foutloos te automatiseren.

Nu denk je misschien, daar zet ik mijn eigen mensen al op in. Maar wist je dat je veel tijd en kosten bespaart als je ons remote team de tijdrovende, repeterende basisdata-taken laat uitvoeren.

Zo werken wij bijvoorbeeld samen met een aantal snel groeiende AI-bedrijven in Europa. Zij ontwikkelen en implementeren zelflerende systemen voor verschillende sectoren om bedrijven efficiënter te laten werken. Voor één van hun projecten in de agrarische sector, gericht op het ontwikkelen van een beeldherkenningsalgoritme, helpen wij bij beeldlabeling van duizenden foto’s. Handmatig labelen is een tijdrovende en kostbare taak voor hun interne team, dus de keus om ons ervaren remote team in te zetten was snel gemaakt.

Validatie en controle voor scannings- en facturatiebedrijven

Ook een aantal scannings- en facturatiebedrijven maakt gebruik van onze services, omdat AI niet met een voldoende hoog percentage aan zekerheid kan interpreteren. Denk bijvoorbeeld aan het valideren en controleren van ingescande papieren facturen, PDF’s, schadeformulieren, werkbriefjes, aktes, etc. Wij zorgen voor een laatste finishing touch, zodat onze klant de documenten digitaal beschikbaar kan maken voor haar klanten.

Ons remote team, van ruim 350 ervaren medewerkers, kan jouw bedrijf dus enerzijds ondersteunen in Machine Learning (input) projecten en anderzijds in validatie en controle van door AI verwerkte documenten (output). Uiteraard gebeurt alle dataverwerking vertrouwelijk en AVG-compliant. Je kunt er dus gerust op zijn dat het werk niet alleen vakkundig wordt uitgevoerd maar dat jouw databestanden en workflow ook in goede handen zijn en binnen de Europese Unie worden verwerkt.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op voor het maken van een afspraak. Kijk ook nog even op onze pagina Data validatie voor OCR, AI, Machine Learning voor meer informatie.