Hebt u de bloemetjes flink buiten gezet of koos u voor de sneeuw? Hoe dan ook hoop ik dat u de (carnavals) vakantie goed bent doorgekomen. Mocht u op dit moment nog aan het genieten zijn van de carnaval of vakantie, bewaar dit blog dan voor later….

Nu u het leest, wil ik vragen eens rustig na te denken over de verschillende processen binnen het bedrijf. Welke moeten écht door uw eigen organisatie gedaan worden en welke zouden uit bedrijfstechnische- en kostenoverwegingen beter door een externe partij uitgevoerd kunnen worden?

Collega’s op afstand

De gespecialiseerde en ervaren backoffice medewerkers van DataMondial werken aan verschillende processen en diensten van onze opdrachtgevers. Als opdrachtgever hebt u te maken met uw eigen aanspreekpartner en een vast team. Dat is wel zo prettig. U kunt het zien als een afdeling op afstand, welke volledig voor u wordt gemanaged, terwijl u wél de volledige regie houdt. Ook voor kleine processen, die bijvoorbeeld maar een paar uur per dag kosten, bieden wij onze diensten aan. Dit geeft u de gewenste flexibiliteit én levert u een aanzienlijke kostenbesparing op.

IT plus backoffice is totaaloplossing

Waar nodig en mogelijk wordt gebruikgemaakt van IT-oplossingen, welke al dan niet zijn ontwikkeld door onze eigen IT-afdeling. Daar waar de IT ophoudt of waar het niet rendabel is, hebben wij onze gespecialiseerde backoffice medewerkers.

DataMondial is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd. Als opdrachtgever bent u dus verzekerd dat uw gegevens volledig veilig en volgens de strenge Europese wetgeving op het gebied van data security worden verwerkt.

Vrijblijvende afspraak

Mocht u interesse hebben, dan helpen wij u graag met een vrijblijvend gesprek en eventuele quick scan om te zien waarmee en hoe wij u van dienst kunnen zijn. Dan  geniet u van de toekomstige carnavals- en andere vrije dagen extra zorgeloos en met de zekerheid dat belangrijke bedrijfsprocessen gewoon doorgaan.

automatisering

Vul uw gegens in en wij houden u op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Bedankt voor uw aanmelding