MB_logo

Wij verwerken uw data veilig en betrouwbaar.

Uw dataverwerking en backoffice is onze core business !

DataMondial is een gerenommeerde Europese backoffice onderneming met vestigingen in de Benelux, Duitsland, Scandinavië en Roemenië. Met ruim 280 fulltime medewerkers hebben wij gespecialiseerde afdelingen die (complexe) dataverwerkingen uitvoeren voor opdrachtgevers in verschillende branches. Neutraliteit en vertrouwelijkheid zijn gegarandeerd.

DataMondial is een van de weinige outsourcing/data entry ondernemingen die volledig gecertificeerd is in overeenstemming met de strenge Europese regelgeving op het gebied Logo ISO 27001 2013Logo ISO 9001 2008van data security en bescherming persoonsgegevens. Met uitsluitend eigen vestigingen in de Europese lidstaten geeft DataMondial een maximale garantie voor correcte dataverwerking die voldoet aan alle eisen van de Europese wetgeving die buiten de EU nooit gegeven kan worden.

Data-Entry

DataMondial is dé data-entry specialist.
In onze vestigingen in Nederland, België, Duitsland,  Scandinavië en Roemenië staan meer dan 280 ervaren full time data-entry medewerkers voor u klaar om uw data nauwkeurig, snel en veilig te verwerken.

Meer informatie

Backoffice Support

Wanneer u uw backoffice voor (complexe) processen wilt uitbesteden bent u bij ons aan het juiste adres. DataMondial is dé Business Process Outsourcing specialist voor talloze Europese bedrijven.

Meer informatie

 

Onze Diensten

Meer diensten

 

(Middel)Grote bedrijven

Al uw backoffice werkzaamheden worden door middel van een beveiligde verbinding rechtstreeks in uw eigen omgeving of in ons systeem uitgevoerd. U behoudt altijd de grip en controle op alle processen. Feitelijk zijn het uw ‘eigen medewerkers op afstand’. Besparing, flexibiliteit en optimale kwaliteit zijn de kernwaarden van onze dienstverlening.

DataMondial heeft een bewezen track record voor ondernemingen die actief zijn in de data-entry, scheepvaart, verzekeringen, vastgoed en logistiek, alsmede voor bedrijven die werkzaam zijn in de marketing en nieuwe media.

Korte lijnen en optimale communicatie met de opdrachtgever, daar staan wij voor.
Burt Propsma, Directeur DataMondial

Start-ups en groeiende bedrijven

Als ondernemer met een groeiend bedrijf bent u het liefst de hele dag bezig met uw core business, maar door alle administratieve rompslomp is dit niet altijd uitvoerbaar. Wij bij DataMondial zijn ook het liefst bezig met onze core business. En onze core business is het verwerken van uw administratieve rompslomp. Dit doen wij van complexe tot eenvoudige dataverwerking. In onderstaande video ziet u waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Meer informatie

Besparing, flexibiliteit en top-kwaliteit zijn kernwaarden van onze dienstverlening.