Blijft het voor uw organisatie een uitdaging om de backoffice / operationele administratie flexibel uit te besteden? Dan hebben wij een interessant verdienmodel voor u.   

Wellicht merkt u ook dat het moeilijk is om hoog opgeleid personeel in Nederland gemotiveerd te houden. Zijn zij eenmaal bij u werkzaam, dan blijven ze niet lang geïnteresseerd om repeterende werkzaamheden uit te voeren. Taken als dataverwerking en  dataentry vervelen Nederlandse hbo’ers en wo’ers al vrij snel.

Spijtig, want juist hun denkniveau maakt ze een aanwinst voor uw onderneming. Hun intelligentie laat ze out-of-the-box denken. Bovendien doorgronden ze gemakkelijker uw backoffice-processen.

Backoffice automatiseren?

Om backofficetaken toch gedaan te krijgen, kan technische innovatie een sprong voorwaarts zijn. Helaas is automatisering toereikend voor slechts 80% van alle administratieve activiteiten, zoals: eenvoudige facturatie of offerteverwerking

Die laatste 20% van uw backoffice is maatwerk. Wat is dan het alternatief voor uw organisatie waarbij zowel het budget als de kwaliteit blijft gewaarborgd?

Backoffice uitbesteden: Outsourcing (Een logische keuze).

Dit soort vraagstukken fascineert DataMondial als de ‘documentenfabriek’ voor de echte ondernemer. Daarom voeren wij dit als backoffice support voor uw bedrijf uit. Hiervoor werken wij met ruim 280 vaste medewerkers in onze eigen vestiging in Roemenië en Zuid-Afrika. Landen waar hoger opgeleiden wel gemotiveerd blijven voor dit soort werkzaamheden. Wij stimuleren dit ook actief met extra cursussen en opleidingen.

Prestaties DataMondial

De resultaten die wij boeken zijn meetbaar, waardoor wij zelfs de volgende garanties durven te geven:

In vergelijking met de marktprijs bespaart u met ons 40 % van de kosten
Onze operational excellence is 99,5% error free.
Wij werken onder strakke Service Level Agreements
Kwaliteitswaarborging

DataMondial geeft u de voordelen van uitbesteding in het buitenland, terwijl u met een Nederlandse onderneming zaken doet.

Maakt uw bedrijf dus een groei door en vraagt dat om een flexibele schil in de backoffice?

Neem dan contact op via DataMondial: info@datamondial.com, tel 010-4421878

Vul uw gegens in en wij houden u op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Bedankt voor uw aanmelding