In de groeifase focussen veel ondernemers zich vooral op de omzet en wat minder op de backoffice, data entry en administratieve verwerking. Hoe houdt u als ondernemer controle op dit proces in zo’n belangrijk fase als groei? Dat leest u hier.  

Herkent u dit voorbeeld? U bent een ondernemer met een groeiend bedrijf. Eerst was de toestroom aan orders en facturen nog gemakkelijk te overzien. De administratie was beheersbaar. Echter, hoe groter uw onderneming wordt, hoe meer er bij komt kijken. Het is dus raadzaam om processen slim uit te besteden. Dan bent u nog bijtijds.

Voordelen uitbesteden backoffice

Bij een focus op groei is een focus op beheersbaarheid van het backoffice essentieel. DataMondial heeft een bewezen trackrecord op dit gebied.

Dit zijn enkele voordelen van uitbesteding aan DataMondial:

  • U richt zich volledig op groei, wij faciliteren met gespecialiseerde vaste medewerkers bij ons in dienst.
  • Kostenbesparing tot wel 50% op uw backoffice kosten én flexibilisering.
  • Altijd personeelsopvolging bij ziekte, langdurig verlof of ook in uw geval relevant piekbelasting

Hoe prettig is het als uw backoffice soepel meegroeit?

Als de onderneming groeit en de werkdruk op het backoffice toeneemt, geeft dat vaak problemen. Door de drukte is het moeilijk om nieuwe medewerkers of uitzendkrachten goed te begeleiden en dat is zonde. Maar als uw backoffice uitbesteed is aan ons vaste team van toegewijde specialisten, dan heeft u hier geen omkijken naar.

Dat brengt rust in uw organisatie en u houdt de focus op de groei.

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van DataMondial? Neem contact op via: info@datamondial.com, tel 010-4421878

PS. Wij zijn complementair op de actuele digitaliseringsslag. DataMondial is goed inzetbaar waar automatisering niet mogelijk of rendabel is.

Vul uw gegens in en wij houden u op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Bedankt voor uw aanmelding