Efficiënte en economische formulieren verwerking.

Formulieren verwerking van DataMondial:

Enquêteformulieren
Schadeformulieren
Inschrijfformulieren
Etc.

DataMondial verwerkt verschillende formulieren voor diverse opdrachtgevers.
Indien gewenst kan de verwerking direct in het systeem van de opdrachtgever worden gedaan, of met de geavanceerde tools van DataMondial.

In ons eigen systeem wordt waar mogelijk gebruik gemaakt van OCR/ICR-oplossingen. Als de IT-oplossing niet zinvol is of economisch niet haalbaar, dan staat ons team van ervaren medewerkers garant voor een optimale verwerking van de gegevens. De data en de gedigitaliseerde formulieren kunnen in ieder gewenst formaat aan u worden terug geleverd.

formulierverwerking

DataMondial Enquête Verwerking.
Efficiënte verwerking van schriftelijke enquêtes zonder investering: voor een snelle kostenbesparende manier van dataverwerking van uw onderzoek! DataMondial Enquête Verwerking zet uw enquêtes op een kostenbesparende methode om in een databestand (SPSS, Excel, Ascii, Etc.).

DataMondial Enquête Verwerking garandeert de hoogste accuratesse!
Enquêtes worden door DataMondial Enquête Verwerking ingevoerd met het hoogst realiseerbare accuratesse percentage. Mede door de mogelijkheden van OCR/ICR en eventueel dubbele invoer door hoog gekwalificeerd personeel. Daarnaast is DataMondial ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd en werken wij onder de ISAE 3402 standaard.

DataMondial Enquête Verwerking verhoogt de actualiteit van uw onderzoek!

Enquêtes worden super snel verwerkt tot data wat de actualiteit van het onderzoek verhoogd. Ruim 280 hoog gekwalificeerde medewerkers staan dagelijks klaar om uw enquêtes te verwerken.

Hoe werkt het?
De enquêtes worden door u of door ons gedigitaliseerd waarna de gegevens  worden verwerkt door DataMondial.

Neem vandaag nog contact op met DataMondial en ervaar het gemak en de kostenbesparing van DataMondial Enquête Verwerking!

  • Kostenbesparing tot wel 50%
  • Snelle retour levering
  • Korte communicatie lijnen
  • Accurate output
Uw formulieren worden gescand met de meest geavanceerde scanners en verwerkt tot data via een beveiligde verbinding. De data en de gedigitaliseerde enquêtes worden aan u terug geleverd in ieder gewenst formaat, op DVD of via een beveiligde verbinding.

aanvraag info