Flexibiliteit is de nieuwe zekerheid. Welkom in 2017!

Als er iets is wat we het afgelopen jaar hebben geleerd, dan is het wel dat niets meer zeker is. We kunnen natuurlijk wel net doen alsof niets verandert, dat deden de dinosaurussen tenslotte ook, maar inmiddels weten we wel beter.  Flexibiliteit of schaalvergroting van de activiteiten, zodat fluctuaties minder impact hebben, is het antwoord. Maar is dit wel realistisch?

Flexibiliteit is sterk afhankelijk van de rekbaarheid van een afdeling en die rekbaarheid hangt op zijn beurt weer nauw samen met het aantal medewerkers op de afdeling. Als we aannemen dat afdelingen niet veel groter zijn dan ze moeten zijn, is schaalvergroting van de backoffice voor de meeste bedrijven geen verstandige optie.

Wat dan wel?

voordelen flexibiliteitGelukkig is er een goed alternatief. Er zijn partijen die op grote schaal backoffice activiteiten verzorgen. DataMondial is zo’n partij. Voor onze klanten betekent dit dat zij de gewenste flexibiliteit kunnen hebben, met de voordelen van onze schaalgrootte. Dit zie je terug in kennis, kwaliteit én prijs.

Plan een scan

U weet zelf het beste waar bedrijfstechnisch nog voordeel behaald kan worden wanneer bepaald werk wordt uitbesteed. Het probleem is alleen dat u het vaak niet meer ziet, omdat u er te dicht op staat. Daar kunnen wij u bij helpen. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en doe samen met ons een vrijblijvende scan. Op deze manier worden de mogelijkheden inzichtelijk gemaakt om verstandig gebruik te maken van de diensten van een centraal platform. Wat zijn de valkuilen en wat zijn de voordelen? Waar mogelijk maken wij gebruik van IT-oplossingen, aangevuld met het werk van onze data-entry medewerkers. Dat is een ideale combinatie om het werk perfect en zo economisch verantwoord mogelijk uit te voeren.

Of het nu gaat om meerdere fte’s of om een paar uur in de week om werk uit te voeren; het kan heel zinvol zijn om DataMondial te gebruiken. Want met DataMondial haalt u de flexibiliteit in huis die noodzakelijk is om van 2017 een topjaar te maken!

automatisering


 

Vul uw gegens in en wij houden u op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Bedankt voor uw aanmelding