Factuurverwerking uitbesteden: 50% kostenbesparing

Er is veel winst te behalen met het uitbesteden van het facturatieproces aan een ervaren  bedrijf. We werken voor accountants-, administratiekantoren en al dan niet startende ondernemingen in Nederland, Belgie, en Duitsland.

DataMondial is een Europees bedrijf en we hanteren het UBL-formaat als output. Ons operationele team zit in Roemenië en telt 280 hoogopgeleide fulltime medewerkers. Wij werken GDPR conform en we zijn ISO 27001 gecertificeerd.

Datamondial ondersteunt ook met factuurverwerking en orderverwerking. Dit doen we al voor een groot aantal branches in de zakelijke dienstverlening. Maar eigenlijk kunnen alle branches ondersteund worden zolang de werkzaamheden maar repeterend zijn.

Inkomende facturen en orders worden in ieder gangbaar systeem verwerkt. We realiseren daarbij een kostenbesparing tot wel 60%. Onze factuur- en orderverwerking helpt mee aan uw continuïteit en operational excellence.

DataMondial is bovendien ISO gecertificeerd en voldoet volledig aan de AVG normen. Wij zijn snel, accuraat, gevalideerd en werken altijd volgens strikte SLA’s.

Wilt u meer weten over factuurverwerking en orderverwerking? Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.
DataMondial. Voor flexibiliteit en kostenbesparing.

Efficiënte factuurverwerking; voor een zeer concurrerende prijs per factuur!

Dé manier om uw facturen in te voeren zonder dure software en met lage personeelskosten. DataMondial UBL CONVERT zet uw facturen op een kostenbesparende methode om in een standaard UBL formaat. Dit UBL formaat wordt door gerenommeerde software zoals AFAS, AccountView, Exact, Twinfiels, SAP, etc. probleemloos ingelezen.

Hoe eenvoudig is het?

  • Besparing 50 tot wel 90% op een inkomende factuur
  • Efficiency en snelheid van verwerking
  • Geen consultancykosten voor de software
  • Geen licentie en investeringen in specifieke software
  • Geen piekbelasting van uw organisatie

Doe een test en ervaar het gemak en het voordeel.

De facturen worden gescand, waarna deze door DataMondial volgens uw specificaties verwerkt worden. U krijgt dan de gegevens weer terug in het door u gewenste formaat (UBL, XML,SQL, CSV, XLS etc.). Zo kunt u de gegevens eenvoudig uploaden in uw eigen systeem. De output kan in ieder financieel pakket ingelezen worden.

DataMondial helpt u met de verwerking van inkomende facturen zonder licentie kosten, investeringen in dure software of consultancykosten.

Het verwerkingsproces van de facturatie en overige documenten kan geheel of gedeeltelijk gedigitaliseerd/geautomatiseerd zijn. Maar ergens in het traject tussen scannen, verwerking en archivering zal menselijke interventie nodig zijn. Daar kan DataMondial uitstekend werk leveren tegen beduidend lagere kosten.

DataMondial kan u als geen ander van dienst zijn bij de validatie en verwerking van de gegevens na het scanning- en OCR traject. Ons team van ruim 280 fulltime medewerkers staat daar garant voor.

Wij gaan verder waar OCR stopt!

Zelfs als een systeem een aantal velden/regels op uw factuur herkent via OCR dan zijn er nog altijd velden/regels die door een persoon gevalideerd of ingevoerd moeten worden. Hier kan DataMondial met zijn factuurverwerkingservice een rol spelen. Door onze ervaring kunnen wij u de hoogst haalbare kwaliteit bieden. DataMondial is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd en werkt onder de ISAE 3402 standaard.

Al onze mensen hebben een HBO/universitaire opleiding. Zij zijn flexibel, gemotiveerd en ervaren. DataMondial heeft een eigen opleidingscentrum, waar onze medewerkers uitgebreid getraind worden voordat zij worden ingezet. Afhankelijk van de werkzaamheden die iemand gaat doen, duurt deze specifieke opleiding tussen de één en drie maanden.

Ook als de documenten niet door u gedigitaliseerd worden, kunnen wij u van dienst zijn. Dit doen wij in samenwerking met gerenommeerde partners die daar alle kennis voor in huis hebben.

DataMondial heeft als Europees backoffice veel ervaring met documenten verwerking. Het is onze core business.

aanvraag info