Als backoffice van servicebedrijven van verzekeraars in West-Europa hebben wij een breed trackrecord in het verwerken van verschillende verzekeringsdossiers.

Sinds de start van DataMondial BV werken wij intensief samen met servicebedrijven van de grootste verzekeraars in Europa. Iedere dag worden er door onze backoffice medewerkers enorme hoeveelheden data verwerkt. Veelal rechtstreeks in de systemen van onze klanten.

Het is vanzelfsprekend dat wij werken met extreem beveiligde systemen en verbindingen. ISO9001, ISO27001 en ISEA3402 vormen daarbij de standaard.

Dat ook aan onze medewerkers hoge eisen worden gesteld is evenzeer logisch. Al onze medewerkers hebben een HBO/Universitaire opleiding afgerond. Daarnaast volgen zij periodiek trainingen en opleidingen op het gebied van verschillende softwaresystemen, talen en relevante vaardigheden bij onze eigen DataMondial Academy.

Special voor (backoffice) verzekeringsproducten heeft DataMondial een breed scala aan oplossingen, diensten en systemen waarmee u grote efficiency verbeteringen en kostenbesparingen kunt realiseren.

Laat u vrijblijvend voorlichten over onze maatwerkoplossingen als backoffice van de verzekeringsbranche.
Burt Propsma, Directeur DataMondial

 

aanvraag info