Contentbeheer en web research

DataMondial kan uw bedrijf ondersteunen bij contentbeheer en web research.

Laat ons uw webshop beheren en up-to-date houden en bespaar zo tijd en kosten. Wij vullen de webshop en werken óf rechtstreeks in uw Content Management Systeem (CMS), óf met een importbestand. Wij hebben ervaring met verschillende e-commercepakketten en plugins zoals 3dcart, BigCommerce, Magento, WordPress, Prestashop, Shopify, Squarespace, Tictail, Volusion, VTE, Weebly, WooCommerce en YoKart.

Web research

Of besteed de verwerking en zoeken van marktinformatie uit aan DataMondial. Aan de hand van online productinformatie vinden wij de relevante gegevens om uw marktpositie te versterken. De informatie voor bijvoorbeeld een prijsonderzoek of market intelligence research verzamelen wij in beeld of in de vorm van video-opnames en wordt digitaal verwerkt.

Wij kunnen elke branche bedienen, zolang de werkzaamheden (complex) repeterend zijn.

Wat kunnen wij voor u doen

  • Webresearch (benchmarking, klant-, doelgroep-, concurrentie- en marktonderzoek)
  • Invoeren producten, updaten en beheer online productcatalogus webshop

Dit is slechts een greep uit de werkzaamheden die wij doen op het gebied van contentbeheer en web research. Meer weten over de (test) mogelijkheden voor uw bedrijf?

Overige diensten

DataMondial biedt betaalbare diensten op maat. Wij kunnen uw bedrijf ondersteunen als onderdeel van uw doorlopend bedrijfsproces of op projectbasis. Ons remote team verwerkt uw data veilig en vertrouwd binnen de Europese Unie. Wij werken volgens strikte SLA’s en zijn ISO 27001 gecertificeerd en AVG-compliant.

Backoffice outsourcing
Dataverwerking
Data validatie voor OCR, AI en Machine Learning
Databeheer en data optimalisatie
Backoffice-outsourcing Logistieke sector
Backoffice outsourcing financials