Webresearch en contentbeheer

DataMondial kan uw bedrijf ondersteunen bij webresearch en contentbeheer.

Laat bijvoorbeeld de verwerking en zoeken van marktinformatie aan ons over zodat u zich kan focussen op uw kerntaken. Aan de hand van online productinformatie vinden wij de relevante gegevens om uw marktpositie te versterken. De informatie voor bijvoorbeeld een prijsonderzoek of market intelligence research verzamelen wij in beeld of in de vorm van video-opnames en wordt digitaal verwerkt.

Beheer en up-to-date houden productcatalogus

Laat DataMondial uw webshop beheren en up-to-date houden en bespaar zo tijd en kosten. Wij vullen de webshop en werken óf rechtstreeks in uw Content Management Systeem (CMS), óf met een importbestand. Ons webserviceteam op afstand weet hoe belangrijk de kwaliteit van dataverwerking is. De gegevens moeten kloppen en ze moeten snel en makkelijk te gebruiken zijn. Wij hebben ervaring met verschillende e-commercepakketten en plugins zoals 3dcart, BigCommerce, Magento, WordPress, Prestashop, Shopify, Squarespace, Tictail, Volusion, VTE, Weebly, WooCommerce, YoKart.

Wat kunnen wij voor u doen

  • Webresearch (benchmarking, klant-, doelgroep-, concurrentie- en marktonderzoek)
  • Invoeren producten, updaten en beheer online productcatalogus webshop

Wij kunnen elke branche bedienen, zolang de werkzaamheden (complex) repeterend zijn. Dit doen wij projectmatig of als onderdeel van uw doorlopend bedrijfsproces.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Overige diensten

Backoffice outsourcing
Dataverwerking
Data validatie voor OCR, AI en Machine Learning
Databeheer en data optimalisatie