Databeheer en -optimalisatie

Bespaar tijd en kosten door het beheren en optimaliseren van uw data over te laten aan DataMondial. Wij bedienen elke branche, zolang de werkzaamheden (complex) repeterend zijn. Of het nu gaat om het up-daten/onderhouden van een CRM-, ERP-systeem of ondersteuning bieden bij data migratie projecten, DataMondial heeft ruime ervaring om uw tijdrovende werk uit handen te nemen.

Kies voor uitbesteden

Een database die up-to-date is, is essentieel om uw bedrijfsprocessen goed uit te voeren. Het verzamelen van informatie is eenvoudig, maar zoals u weet kost het bijhouden van een goede database tijd. Voor data transfer projecten geldt hetzelfde. Het overzetten en updaten van gegevens bijvoorbeeld, vanuit een oud naar een nieuw software systeem, kan erg tijdrovend zijn. Besteed uw werk daarom uit aan DataMondial, zodat uw medewerkers zich kunnen richten op hun kerntaken.

Wat kunnen wij voor u doen

  • Up-daten en verrijken van klantcontactgegevens / -database
  • Up-daten en onderhouden CRM-systeem
  • Up-daten en onderhouden ERP-systeem
  • Data migratie projecten: overzetten/up-daten gegevens vanuit oude naar nieuwe software systemen
  • Actuele adressen verzamelen voor bijvoorbeeld GPS apps

Dit is slechts een greep uit de werkzaamheden die wij doen op het gebied van databeheer en -optimalisatie. Meer weten over de (test)mogelijkheden voor uw bedrijf?

Overige diensten

DataMondial biedt betaalbare diensten op maat. Wij kunnen uw bedrijf ondersteunen als onderdeel van uw doorlopend bedrijfsproces of op projectbasis. Ons remote team verwerkt uw data veilig en vertrouwd binnen de Europese Unie. Wij werken volgens strikte SLA’s en zijn ISO 27001 gecertificeerd en AVG-compliant.

Backoffice outsourcing
Dataverwerking
Data validatie voor OCR, AI en Machine Learning
Webresearch en contentbeheer
Backoffice-outsourcing Logistieke sector
Backoffice outsourcing financials