Een ervaren professional op afstand verwerkt de orders

 Orderverwerking door een team van online assistants

Onze 300 ervaren Online  Assistants verwerken uw bestellingen of verkoop orders. Zij werken op afstand voor u, alsof ze uw collega zijn.

De efficiency van uw eigen medewerkers wordt verhoogd omdat zij nu tijdrovende,  repeterende taken overlaten aan de Online Assistants. Uw eigen personeel kan zich daarom meer focussen op andere prioriteiten. Samen zorgen we dat uw klant snel zijn spullen ontvangt.

Reacties van tevreden klanten over Online orderverwerking

 • “DataMondial denkt met ons mee. Dit verbetert het proces”
 • “Het online team is snel en secuur”
 •  “Korte communicatielijnen, snel antwoord op vragen”
 • “Goede opvang van piekbelasting”
 • “Wat een kostenbesparing!”
 • “Het order management door DataMondial bevalt goed”
 • “Orders worden nauwkeurig verwerkt. Blij mee ! “
 • “I am surprised by the smart thinking of your Remote Team”
 • “Ik kan me nu meer bezighouden met ondernemen in plaats van zelf orders inboeken”

Orderverwerking voor elk soort bedrijf

Wij hebben veel ervaring met  het verwerken van orders (bestellingen) voor onder andere:

 • Groothandels (wholesale)
 • Inkoopcombinaties
 • Webwinkels (e-commerce)
 • Logistiek en transport
 • Dienstverleners
 • Handelsondernemingen (B2B en B2C)

2 methodes: real-time en indirect

Ons team kan uw orders (bestellingen) op 2 manieren verwerken:

 • Direct in uw systeem: orderverwerking real time, Wij verwerken de orders rechtstreeks in uw online systeem. (Zoals bijvoorbeeld SalesForce, Microsoft Dynamics, Oracle, Odoo, WOOCommerce, WordPress, Shopify) Alsof we bij u op kantoor zitten.
 • Indirect: Wij verwerken de binnenkomende orders in ons eigen snelle DataMondial ordersysteem. Na een paar uur worden alle verwerkte orders overgezet naar uw systeem met een koppeling.   U hoeft daar niks voor te doen. (Afhankelijk van wat uw ICT afdeling wenst, kan dit een XML feed , een CSV file of andere datakoppeling naar uw systeem zijn) De orders komen precies zo in uw systeem te staan alsof u ze op kantoor heeft ingevoerd.

U betaalt alleen voor verwerkte orders of gewerkte tijd

Bespaar uzelf de stress van zelf de hele dag orders invoeren of het maken van veel te hogere kosten voor uitzendkrachten of freelancers in (extra) drukke periodes.

De feestdagen en het hele drukke black friday komen er weer aan.  DataMondial speelt naadloos in op de drukte in uw web shop. U betaalt bij ons alleen voor verwerkte orders (een prijs per transactie) of u betaalt voor gewerkte tijd. Hoe dan ook, U bespaart veel tijd en veel geld met ons.

Dien uw aanvraag op tijd in, zodat wij samen met u ons systeem kunnen instellen op uw webshop en onze mensen beschikbaar maken voor uw business.

Seizoensinvloeden en piektijden zijn geen probleem meer

Heeft uw branche te maken met seizoensinvloeden in de productie en de verkoop? En dus ook met piek- en daltijden in de orderverwerking?
Bij drukte activeren zetten wij meer mensen in het virtuele team voor uw business. In rustige tijden zetten we minder mensen voor u in.
Hoe langer wij met u samen werken, hoe beter we het “ritme” van uw business samen kunnen voorspellen en erop kunnen in spelen.
Onze 300 professionals worden dus efficiënt ingepland en u betaalt alleen voor daadwerkelijke inzet.  Uw klanten krijgen hun spullen vlot geleverd, door het samenspel tussen ons Online Order verwerkingsteam en uw eigen mensen in het warehouse.

Snelheid en kwaliteit door ervaring en slimme systemen

Onze werkwijze en systemen zijn al jaren gericht op vlotte en tegelijk de juiste invoer van uw orders. Er zitten ook kwaliteitscontroles ingebouwd in onze systemen en processen. Daarnaast houden onze supervisors ook eigen steekproeven onder de Online Orderverwerkers. Omdat wij de orders van uw bedrijf binnen de tijd verwerken die u wenst (het Service Level) dragen wij direct bij aan de klanttevredenheid van uw klanten. Snelheid en kwaliteit gaan hand in hand.

 • Uw klant- en ordergegevens worden veilig en vertrouwelijk verwerkt
 • ISO27001 gecertificeerde verwerking van gegevens
 • Conform Europese Privacyregels (de AVG)
 • Wij voldoen aan alle Europese regels en wetten
 • Wij leveren op volgens gewenste Service levels. (S.L.A.)
 • Diverse rapportages beschikbaar voor u als opdrachtgever

Wij zijn uw virtuele collega’s 

Uw processen zijn bij DataMondial in goede handen. U krijgt een virtueel eigen team: goed getraind op uw processen en met de nodige inhoudelijke kennis. Naar mate wij langer met u samen werken, leren wij elkaar en uw business beter kennen. Wij kunnen brainstormen over aanpassingen op processen, alsof we uw collega zijn.

De inwerk training (waar nodig) over specifieke processen rondom de orderverwerking voor een nieuwe opdrachtgever regelen wij heel efficiënt; U geeft een supervisor/ trainings lead eenmalig de instructie middels een videocall en document en wij dragen de kennis intern over aan de teamleden. Zo worden zij uw nieuwe virtuele collega’s.

Onze teams dragen concreet bij aan het succes en de efficiency van uw business. Uw klanten willen goed en vlot bediend worden en de Online orderwerking door ons team is mede bepalend voor de prettige koop- ervaring die uw klanten zullen hebben wij uw bedrijf.

Customer succes case: Orderverwerking voor technische groothandel

“Blij met kwaliteit, werkwijze en levertijden!”

“In 2017 zijn wij in zee gegaan met DataMondial. De scope van onze outsourcingsopdracht was complex en er waren grote uitdagingen. Wij wilden onze orderverwerking uitbesteden. Als b2b-groothandel hebben we ons aan strikte Service Levels te houden.

De grootste uitdaging zit in de levertijd van, in ons geval maximaal twee uur, die moet aansluiten op de afspraken met onze eindklanten. Het aantal binnenkomende orders is niet altijd te voorspellen, daar zitten nogal wat schommelingen in.

Na vier jaar zijn we nog steeds zeer te spreken over de kwaliteit, werkwijze en de levertijden van de orderverwerking door DataMondial.”

Hugo D.  Rol: Financieel Manager

Bedrijfstype: Groothandel

Branche: Techniek