Order- en factuurverwerking uitbesteden

Flexibele ondersteuning op afstand

Door uw order- en factuurverwerking uit te besteden aan DataMondial kunnen uw medewerkers zich weer focussen op uw klanten. Vanuit drie eigen shared service centers in Roemenië staan ruim 300 ervaren medewerkers klaar om werkzaamheden, die niet tot uw kerntaken behoren, over te nemen. Zie het als gespecialiseerde collega’s op afstand, maar dan zonder de zorgen over werving of ziekteverzuim.

DataMondial is ISO gecertificeerd én AVG/GDPR-proof. Kortom, kwaliteit en veiligheid zijn gegarandeerd!

Ervaar direct de voordelen van het outsourcen van uw order- en factuurverwerking met een gratis proef.

Hoe gaat uitbesteden van order- en factuurverwerking technisch in zijn werk?

Inkomende orders en facturen worden in ieder gangbaar systeem verwerkt, real time of indirect.

  • Real time order- en factuurverwerking direct in uw systeem

Werkt u voor uw order- en factuurverwerking met bijvoorbeeld SalesForce, Microsoft Dynamics, Oracle, Odoo, WOOCommerce, WordPress of Shopify, dan kunnen onze specialisten op afstand uw orders en inkomende facturen direct in uw systeem verwerken. Alsof ze bij u op kantoor zitten.

  • Order- en factuurverwerking via datakoppeling

Bij indirecte order- en factuurverwerking verwerken onze specialisten op afstand uw orders en facturen in ons eigen snelle ordersysteem. Met een XML feed , een CSV file of andere datakoppeling zorgen we er vervolgens voor dat de verwerkte orders en facturen in uw eigen systeem komen te staan. Alsof ze bij u op kantoor zijn ingevoerd.

Snelle en uitstekende verwerking door ervaring en slimme systemen

Uw virtuele team is gespecialiseerd in het uitvoeren van (complexe) repeterende taken. We gebruiken de beste IT-oplossingen waar het kan en de expertise van onze goed opgeleide specialisten waar het moet.

DataMondial is ISO27001 gecertificeerd, voldoet aan Europese wet- en regelgeving en werkt volledig AVG/GDPR-proof. Dat biedt zekerheid.

Geen zorgen over seizoensinvloeden en piekdrukte

Extra drukte in uw webshop door bijvoorbeeld feestdagen of drukke zomermaanden? Besteed uw orderverwerking uit aan DataMondial en pluk er zorgeloos de vruchten van!

 Dankzij onze ervaren team van 300 specialisten kunnen we u maximale flexibiliteit bieden. Bij drukte breiden we uw virtuele team uit, in rustiger tijden zetten we minder mensen voor u in. Dat bespaart u veel tijd, geld én stress.

Alleen betalen voor verwerkte items of gewerkte tijd

Hoe langer u met ons samenwerkt, hoe beter we kunnen inspelen op uw piekmomenten en hoe efficiënter we onze specialisten kunnen inplannen.

Maar of het nu extra druk is of niet, u betaalt bij ons alleen voor verwerkte orders (een prijs per transactie) of voor de tijd die daadwerkelijk is besteed aan de verwerking van uw orders of inkomende facturen.

Tevreden klanten dankzij strikte service levels

Afspraken over levertijden en percentage correcte invoer leggen we, in nauw overleg met u, vast in een Service Level Agreement (SLA). Dankzij diverse rapportages houdt u grip op de afgesproken resultaten.

Doordat het online team van DataMondial uw orders binnen de afgesproken tijd verwerkt, kunt u uw klanten een vlotte levering garanderen. Zo dragen wij direct bij aan klanttevredenheid.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact op met een van onze adviseurs of vraag een gratis proef aan en ervaar hierdoor  de voordelen van uitbesteden, precies voor uw situatie.

Zie ons als uw virtuele collega’s 

Snel op weg met een duidelijke werkinstructie. Als u uw orderverwerking gaat uitbesteden aan DataMondial wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van start. Wij regelen de inwerktraining heel efficiënt. U geeft in een videocall een van onze supervisors eenmalig een werkinstructie over uw proces. De supervisor zorgt vervolgens dat de teamleden de werkinstructie krijgen.

Wij denken met u mee! Uw processen zijn bij DataMondial in goede handen. Als u uw order- of factuurverwerking aan ons uitbesteed, krijgt u een eigen virtueel team van goedgetrainde specialisten. Door samen te werken en regelmatig contact te hebben, leren wij uw bedrijf beter kennen. Zo kunnen we ook meedenken over mogelijke verbeteringen van processen.

Klantcase: Orderverwerking voor technische groothandel

“Blij met kwaliteit, werkwijze en levertijden!”

“In 2017 besloten wij dat we onze orderverwerking wilden uitbesteden. Toen zijn wij met DataMondial in zee gegaan.

Onze outsourcingsopdracht was best complex. De grootste uitdaging zit in de levertijd. Om te beginnen, hebben wij ons als business-to- business groothandel aan strikte Service Levels te houden. Onze eindklanten moeten kunnen rekenen op een verwerkingstijd van maximaal twee uur.

Verder is het zo, dat het aantal binnenkomende orders niet altijd te voorspellen is. Dankzij de werkwijze van DataMondial, met een flexibel team op afstand, zijn schommelingen in het volume geen enkel probleem.

“Na meer dan vijf jaar zijn we nog steeds zeer te spreken over de kwaliteit, werkwijze en de verwerkingstijden van de orderverwerking door DataMondial” – Hugo, Financial Manager, technische groothandel

Magazijn td

Order- en factuurverwerking voor elk soort bedrijf

Wij hebben veel ervaring met order- en factuurverwerking op afstand voor onder andere:

  • Groothandels (wholesale)
  • Inkoopcombinaties
  • Webwinkels (e-commerce)
  • Reisorganisaties
  • Logistiek en transport
  • Dienstverleners
  • Handelsondernemingen (B2B en B2C)

“Het team op afstand verwerkt onze inkoopfacturen heel nauwkeurig en vlot en ze hebben korte lijnen met ons. Blij mee!”