Laat een Remote Data Assistant uw orders verwerken

 Het nut van orderverwerking door een Remote Data Assistant

Onze 300 ervaren Remote Data Assistants verwerken uw bestellingen of verkoop orders. Zij werken op afstand voor u, alsof ze uw collega zijn. Dit verhoogt uw Operational Excellence en levert een forse kostenbesparing op.
De meeste order management systemen zijn online dus u verschaft ons inlog gegevens en onze Remote Data Assistants bedienen uw systemen zoals uw eigen collega’s dit zouden doen.
De efficiency van uw eigen medewerkers wordt verhoogd omdat zij nu tijdrovende,  repeterende taken overlaten aan de Remote Data Assistants. Uw eigen personeel kan zich daarom meer focussen op andere prioriteiten. Dat verhoogt uw interne efficiency en slagkracht.

Dit zeggen onze klanten over de Remote Data Assistants: 

 • “DataMondial denkt met ons mee. Dit verbetert het proces”
 • “Onze klantgegevens zijn veilig bij ze! “
 •  “Korte communicatielijnen, snel antwoord op vragen”
 • “Goede opvang van piekbelasting”
 • “Wat een kostenbesparing!”
 • “Het order management door DataMondial bevalt goed”
 • “Orders worden nauwkeurig verwerkt. Blij mee ! “
 • “I am surprised by the smart thinking of your Remote Team”
 • “Ik kan me nu meer bezighouden met ondernemen in plaats van zelf orders inboeken”

Orderverwerking voor elk soort bedrijf

Wij hebben veel ervaring met  het verwerken van orders (bestellingen) voor onder andere:

 • Groothandels (wholesale)
 • Inkoopcombinaties
 • Webwinkels (e-commerce)
 • Logistiek en transport
 • Dienstverleners
 • Handelsondernemingen (B2B en B2C)

2 methodes: real-time en indirect

De Remote Data Assistants kunnen de orders (bestellingen) op 2 manieren voor u verwerken, afhankelijk van wat voor u of uw organisatie het beste werkt, maar altijd met de output die ú nodig hebt en binnen de gestelde SLA-tijden:

 • Direct (in uw systeem): orderverwerking real time, rechtstreeks in uw online ERP/CRM. (Zoals SalesForce, Microsoft CRM, Oracle, Odoo, WOOCommerce, WordPress, Zoho e.d.)
 • Indirect (in DataMondial ordersysteem): met als output ieder gewenst formaat (CSV, XML, Excel e.d. )

Prijs per verwerkte order of via uurtarief

Bespaar uzelf de stress of hogere kosten van het (last minute?) inhuren van uitzendkrachten of freelancers in (on)verwachte drukke periodes. DataMondial speelt naadloos in op de drukte.

We kunnen samen een prijs per transactie bepalen afhankelijk van uw wensen. Onze Remote Data Assistants worden uw virtuele collega’s.

Geen hoge, onverwachte kosten voor extra personeel en u betaalt alleen voor de productieve tijd, dus niet voor de aanwezigheid van medewerkers die even niets te doen hebben.

Schakel de Remote Data Assistants in wanneer u ze nodig heeft

Heeft uw branche te maken met seizoensinvloeden in de productie en de verkoop? En dus ook met piek- en daltijden in de orderverwerking?
Bij drukte schaalt DataMondial uw eigen dedicated team van Remote Data Assistants op en in rustige periodes schalen we af.
Wij zorgen dat we uw ‘rhythm of the business’ leren kennen en dat die optimaal wordt gevolgd.
Onze 300 professionals worden dus efficiënt ingepland.

Kwaliteit en vertrouwelijkheid

Snelheid en kwaliteit, daar gaat het om bij het verwerken van de orders van uw klanten. Ook de compliance is ingeregeld natuurlijk. Dat vinden we logisch bij DataMondial.

 • Uw klant- en ordergegevens worden veilig en vertrouwelijk verwerkt
 • GDPR-compliant en ISO27001 gecertificeerd.
 • Wij werken volgens het afgesproken Service level. (S.L.A.)
 • U kunt uw afspraken met uw eindklant daardoor blijven nakomen.

Remote Data Assistants; uw collega’s op afstand

Uw processen zijn bij DataMondial in goede handen. U krijgt een eigen dedicated team: goed getraind op uw processen en met de nodige inhoudelijke kennis. Die training verzorgt DataMondial samen met u, op basis van het principe train-de-trainer. U instrueert onze lead trainer(s) eenmalig, via een video call. Onze trainers zorgen vervolgens voor voldoende specifiek voor u getrainde Remote Data Assistants. Door de flexibele inzet van een getraind team is er altijd voldoende capaciteit om op te schalen bij piektijden, binnen een af te stemmen serviceniveau.

Kortom, u bespaart niet alleen op uw loonkosten maar ook op kantoorruimte, het inrichten en beheren van werkplekken, en op tijd (managementtijd, inwerktijd). Zonder dat dit ten koste gaat van uw flexibiliteit!  Onze Remote Data Assistants dragen bij aan het succes en de efficiency van uw business.

Customer succes case: Orderverwerking voor technische groothandel

“Blij met kwaliteit, werkwijze en levertijden!”

“In 2017 zijn wij in zee gegaan met DataMondial. De scope van onze outsourcingsopdracht was complex en er waren grote uitdagingen. Wij wilden onze orderverwerking uitbesteden. Als b2b-groothandel hebben we ons aan strikte Service Levels te houden.

De grootste uitdaging zit in de levertijd van, in ons geval maximaal twee uur, die moet aansluiten op de afspraken met onze eindklanten. Het aantal binnenkomende orders is niet altijd te voorspellen, daar zitten nogal wat schommelingen in.

Na vier jaar zijn we nog steeds zeer te spreken over de kwaliteit, werkwijze en de levertijden van de orderverwerking door DataMondial.”

Hugo D.  Rol: Financieel Manager

Bedrijfstype: Groothandel

Branche: Techniek