Orderverwerking

Vanaf 30 orders per dag

Verwerkt uw bedrijf 30 orders of meer per dag? Dan kunnen wij u een besparing op de orderverwerking geven. DataMondial heeft jarenlange ervaring met het verwerken van orders (order-entry) voor bedrijven in verschillende sectoren, met name in de logistiek, groothandel, retail en technische bedrijven.

Foutloos, snel en veilig

Snelheid en kwaliteit zijn belangrijk bij het verwerken van de orders van uw klanten. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij verwerken inkomende orders snel, foutloos en voordelig, zonder hoge softwarekosten. Wij ontzorgen uw customer support team, dat zo alle aandacht op de klant kan richten.

Op afstand kunnen wij de orders óf rechtstreeks in uw systeem verwerken, óf in ons eigen systeem. Vervolgens kunnen we ze in ieder gewenst formaat (CSV, XML, Excel etc.) naar uw onderneming terugsturen. En kunnen uw collega’s van customer service het werk verder oppakken. Uiteraard zijn wij als backoffice volledig neutraal en is vertrouwelijkheid maximaal gegarandeerd.

In onze vestigingen in Nederland, België, Duitsland, en Roemenië staan ruim 300 ervaren fulltime medewerkers voor u klaar om uw orders nauwkeurig, snel en veilig te verwerken. Het DataMondial documentenverwerkingsplatform is een optimale combinatie van de laatste IT-technologieën en onze jarenlange ervaring met complexe order-entry.

Wat levert het u op

Tijdswinst

Focus op uw core business

Tot 50% kostenbesparing

Betrouwbare gegevens

Start direct

Start een gratis Proof of Concept. Wij behandelen uw aanvraag vertrouwelijk en anoniem.

Contact

U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie op uw aanvraag per e-mail of WhatsApp.

Headset

Scope

Na overleg - telefonisch of via Skype - maken we het werk inzichtelijk. Met concrete voorbeelden kunnen wij nog sneller offreren.

Offerte

U ontvangt onze offerte zo gauw wij alle relevante informatie van u hebben.

Start opdracht

Bij akkoord op de offerte gaan wij gelijk aan de slag met uw project

Email
Bel mij terug
Waar kunnen wij mee helpen? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.