OCR/Robotisering/AI dienstverleners

Wij gaan verder waar automatisering/AI/Robotisering stopt danwel financieel niet haalbaar is

DataMondial is dé data-entry specialist. Vaak worden wij ingezet door bedrijven die gespecialiseerd zijn in OCR/robotisering/artificial intelligence. Wij zijn dan een aanvulling op deze dienstverlening waarbij het bijvoorbeeld technisch nog niet geheel mogelijk is om de gegevens automatisch te verwerken of omdat het gewoon financieel (nog) niet rendabel is. Dan biedt onze data entry een uitkomst op de robotisering/OCR/AI.

In onze vestigingen in Nederland, België, Duitsland, en Roemenië staan meer dan 300 ervaren full time data-entry medewerkers voor u klaar om uw documenten van simpel tot eenvoudig nauwkeurig, snel en veilig te verwerken. Uiteraard volledig GDPR/AVG proof. Indien gewenst kunnen wij ook beveiligd in uw systeem inloggen om als een remote collega uw data te verwerken. De tweede mogelijkheid is dat de digitale gegevens aan ons worden geleverd, vervolgens verwerkt op het DataMondial platform waarop de output naar u wordt terug gestuurd in het afgesproken formaat.

Wat levert het u op

Tijdswinst

Focus op uw core business

Tot 50% kostenbesparing

Betrouwbare gegevens

Start direct

Start een gratis Proof of Concept. Wij behandelen uw aanvraag vertrouwelijk en anoniem.

Contact

U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie op uw aanvraag per e-mail of WhatsApp.

Headset

Scope

Na overleg - telefonisch of via Skype - maken we het werk inzichtelijk. Met concrete voorbeelden kunnen wij nog sneller offreren.

Offerte

U ontvangt onze offerte zo gauw wij alle relevante informatie van u hebben.

Start opdracht

Bij akkoord op de offerte gaan wij meteen aan de slag met uw project.

Email
Bel mij terug
Waar kunnen wij mee helpen? Bel ons op of vul onderstaand formulier in.