Backoffice voor digitaliseringsbedrijven

Backoffice voor digitaliseringsbedrijven

De menselijke controle en verrijking bij documentherkenning

Optical Character Recognition (OCR), robotisering, Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) worden steeds meer ingezet voor digitalisering van facturen, contracten, bestellingen. De validatie door mensenogen van wat het systeem niet of niet goed heeft herkent, is een procesonderdeel dat wij verzorgen.

Of het nu gaat om een AI oplossing voor de herkenning van facturen, schadeformulieren, verzekeringsclaims of energiecontracten; de AI technologie zal een klein percentage van de scans of de digitale input niet meteen juist herkennen.

Een AI oplossing zal moeten “leren” wat de juiste herkenning is.  Daarbij zijn mensenogen nodig.  Door de juiste classificatie en metadata toe te voegen aan trainingsdocumenten of juist de verwerkte documenten in de productie omgeving; De juiste handmatige classificatie en verrijking wordt door ons verzorgd.

Wij controleren, verrijken en voeden data terug aan de AI module.  Uw systeem leert steeds meer bij en tegelijkertijd weet u dat “foute” verwerking vrijwel niet meer voorkomt omdat de menselijke controle en verrijking waar nodig wordt gedaan.

DataMondial heeft enorm veel ervaring opgebouwd in de juiste opzet van een data validatiemodule, dat we zelfs kunnen meedenken over de user interface. De verwerkingstijd wordt hiermee zo kort als mogelijk. Wij hebben ervaring met het gebruik van diverse programma’s, zoals Scansys en Kofax.

Onze werkwijze

DataMondial doet het manuele werk dat nog niet volledig door de systemen wordt gelezen. Ook voeren wij de controles van de systemen uit. Wij zijn min of meer de ‘controlerende ogen’. Zo gaan uw ICT innovatie en onze menselijke hulp hand in hand. Uw systeem wordt steeds beter in de herkenning van de data in de velden en de fouten in de output worden geminimaliseerd. Uw eindklant krijgt de kwaliteit in  documentverwerking die zij verwacht.

Soms maken wij de sjablonen, zodat uw systemen de informatie beter kunnen lezen en ‘begrijpen’. Onze mensen zijn stukken voordeliger dan een IT-medewerker. Bovendien is die vaak nog moeilijk te vinden in West-Europa.

U krijgt uw ‘eigen’ dedicated team van 1 tot 5 operators. Afhankelijk van de hoeveelheid werk kunnen wij dat makkelijk op- en afschalen.

Wat levert het u op

Tijdswinst

Focus op uw core business

Tot 50% kostenbesparing

Betrouwbare gegevens

Start direct

Start een gratis Proof of Concept. Wij behandelen uw aanvraag vertrouwelijk en anoniem.

Contact

U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie op uw aanvraag per e-mail of WhatsApp.

Headset

Scope

Na overleg - telefonisch of via Skype - maken we het werk inzichtelijk. Met concrete voorbeelden kunnen wij nog sneller offreren.

Offerte

U ontvangt onze offerte zo gauw wij alle relevante informatie van u hebben.

Start opdracht

Bij akkoord op de offerte gaan wij meteen aan de slag met uw project.

Email
Bel mij terug
Waar kunnen wij mee helpen? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.