back office for logistics

Personeelstekort? Wij nemen operationele (backoffice)processen uit handen.

Kostenbesparing, flexibiliteit en continuïteit

DataMondial maakt ondernemen een stuk eenvoudiger voor u. Met een teamgroei van 8 naar 300 medewerkers in 11 jaar hebben wij een organisatie ingericht met als doel klanten continuïteit en operationele excellence te bieden.

U kunt wel 40 tot 50% besparen op uw backofficekosten. Bovendien is DataMondial ISO27001-gecertificeerd en voldoet volledig aan de GDPR/AVG. Wij werken aan de hand van afspraken opgenomen in SLA’s, gebaseerd op tijdige en foutloze aanlevering van de werkzaamheden.

Wilt u focussen op uw kernactiviteiten? DataMondial ontzorgt.

De backoffice- en administratieve werkzaamheden lopen uiteen van simpelere data-entry tot het overnemen van complexe processen. Zolang de werkzaamheden (complex) repeterend zijn, kunnen we in elke branche werken.

DataMondial werkt voor bedrijven in Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Onze klanten zijn bijvoorbeeld digitaliseringsbedrijven, software en logistiek dienstverleners, retailers, marketingbureaus, bedrijven in de financiële dienstverlening.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Verschillende ondernemingen besteden hun backoffice-activiteiten en administratieve werkzaamheden uit aan DataMondial.
Welke werkzaamheden kan DataMondial binnen uw organisatie verrichten?

  • Businesscase: Realtime orderverwerking Duitse groothandel

    Klant | Duitse groothandel gespecialiseerd in constructiematerialen. Opdracht | Bestellingsverwerkingstijd van 1 tot 2 uur, ook in spits en bij inconsistente orderformaten. Doel | Realtime orderverwerking. Aanpak | Complex instructieboek als werkinstrument. Uiteraard werkt ons team direct in het systeem van de klant. Deze klant heeft een heel breed assortiment: gereedschappen, fittingen, ijzerwaren, bevestigingstechnieken, lastechniek, tuingereedschap, beveiligingstechniek en industriële technologie, fabrieksapparatuur. Daardoor is er een grote verscheidenheid aan klanten en zijn er inconsistente orderformaten. Strakke afgesproken leveringstermijnen en orderspitstijden maken dit proces extra uitdagend. Het is DataMondial in korte tijd gelukt om zelfs in de spits aan de verwerkingstijd van 1 tot 2 uur te voldoen. De klant is ontzorgd en kan zich richten op het logistieke leveringsproces, voorraadmanagement en inkoopbeleid. Wij werken sinds 2014 voor deze Duitse opdrachtgever.
  • Businesscase: Marktonderzoek ambachtelijke bakkerijen

    Klant | ambachtelijke bakker. Opdracht | Verdiepend marktonderzoek en actuele market intelligence omtrent de ambachtelijke bakkersmarkt in een grote Europese regio. Doel | Inzicht in contactinformatie en assortiment, plus ondernemingsgrootte en eventuele aansluiting bij een bakkersketen. Aanpak | Internetonderzoek en belresearch. DataMondial levert gestructureerde informatie volgens vantevoren afgesproken benodigde velden. Nauwkeurigheid en volledigheid zijn vanzelfsprekend. Een internetonderzoek vereist de nodige reality check en validatie met bellen als aanvullende onderzoeksmethode. Het onderzoeksformat en de vragenlijst zijn uiteraard vooraf afgestemd met de klant. Het onderzoek is met een team van zes na ruim 5 maanden afgerond.

Waarom DataMondial?

Expertise

Door jarenlange ervaring beschikt DataMondial over handige tools en kennis om uw proces efficiënt en accuraat uit handen te nemen.

Flexibiliteit

Vindt u het ook lastig om kundig personeel te vinden? De kosten en risico’s zijn hoog, en wellicht hebt u de ene week meer data te verwerken dan de andere week. Bij DataMondial kunt u altijd terecht.

50% kostenbesparing

Onze klanten ervaren tot wel 50% besparing op hun backofficekosten.

Start direct

Start een Proof of Concept. Wij behandelen uw aanvraag vertrouwelijk en anoniem.

Contact

U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie op uw aanvraag per e-mail of WhatsApp.

Headset

Scope

Na overleg - telefonisch of via Skype - maken we het werk inzichtelijk. Met concrete voorbeelden kunnen wij nog sneller offreren.

Offerte

U ontvangt onze offerte zo gauw wij alle relevante informatie van u hebben.

Start opdracht

Bij akkoord op de offerte gaan wij meteen aan de slag met uw project.

Email
Bel mij terug
Waar kunnen wij mee helpen? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.