Over onze diensten

DataMondial is gespecialiseerd in gegevensverwerking en backoffice ondersteuning. Met flexibel personeel op afstand ondersteunen wij uw bedrijf bij (complexe) dataverwerking van gegevens, content uit beeld, papier en digitale documenten tot complete administratieve en operationele backoffice processen. Dit doen wij projectmatig of als onderdeel van uw doorlopend bedrijfsproces.

Wij werken volgens strikte SLA’s (Service Level Agreement), zijn ISO 27001 gecertificeerd en volledig AVG-proof (GDPR). Voor onze klanten in de financiële dienstverlening voldoen wij aan de ISAE 3402 normen.

Oplossing voor uw personeelstekort

Lukt het niet om personeel te vinden? Zet DataMondial in voor uw data-entry of backoffice processen. U bespaart niet alleen op uw personeelskosten (tot wel 50%), maar u kunt ook uw medewerkers efficiënter inzetten, zodat zij groeien in hun rol.

Wat kunnen wij voor u doen

Backoffice outsourcing
Dataverwerking
Data validatie voor OCR, AI en Machine Learning
Databeheer en data optimalisatie
Webresearch en contentbeheer

Voor wie werken wij

Onze klanten zijn middelgrote tot grote (Europese) bedrijven uit de branches:

Staat uw branche er niet bij? Zolang de werkzaamheden (complex) repeterend zijn, kunnen wij in elke branche werken.

Specifieke diensten logistiek en financials

Backoffice outsourcing Logistieke sector
Backoffice outsourcing financials

Waarom kiezen voor DataMondial

Tijd- en kostenbesparing

Oplossing voor uw personeelstekort

AVG-proof (GDPR)

ISO 27001 gecertificeerd

Efficiënter inzetten van uw personeel

Meer focus op uw kerntaken

Korte communicatielijnen

100% verwerkingsgarantie

Wat zeggen klanten over ons

Wat een ontzorging!
Met ruim 700 bestemmingen via heel veel havens is het een uitdaging om alle logistieke documenten op tijd en goed op te maken. We zochten een manier om dat efficiënter te doen. DataMondial ontzorgt ons bij zo’n 20.000 transacties en 30 verschillende logistieke backoffice-activiteiten per maand. Heel accuraat, met uitstekende levertermijnen en inzicht in het proces. Ons personeel kan weer focussen op hun kerntaken. Echt win-win!.

Backoffice op afstand werkt, dankzij DataMondial
Onze Operations Manager was in eerste instantie terughoudend over outsourcen van onze logistieke backoffice. Daarom zijn we voor een Proof of Concept gegaan. Wat blijkt: DataMondial begrijpt heel goed hoe het in de logistiek werkt. We hebben geen omkijken meer naar het vinden en houden van goed backofficepersoneel. Echt een zorg minder en kunnen ons weer op onze klanten richten.

We vonden ervaring en flexibiliteit bij DataMondial
In opdracht van een bank werd ons gevraagd om het personeelsarchief te digitaliseren. Omdat geautomatiseerde herkenning nooit 100% werkt, zijn we op zoek gegaan naar een partner om de data-validatie, -verrijking en -entry uit te voeren, op doorlopende basis. We zochten ervaring, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dat hebben we bij DataMondial gevonden. Zij zijn volledig ingericht voor dit soort werkzaamheden op afstand.

Blij met kwaliteit, werkwijze en levertijden
Met DataMondial zijn we in zee gegaan met het backofficeteam op afstand. De scope van onze outsourcingsopdracht was complex en had grote uitdagingen. Als b2b-onderneming hebben we ons aan strikte SLA’s te houden. De grootste uitdaging zit in de levertijd van maximaal twee uur die hoort te matchen met de SLA’s van onze klanten. We zijn zeer te spreken over de kwaliteit, werkwijze en de levertijden van DataMondial.

In 2017 besloten we dat we onze orderverwerking wilden uitbesteden. Onze outsourcingsopdracht was best complex. De grootste uitdaging zit in de levertijd. Om te beginnen, hebben wij ons als b2b-groothandel aan strikte Service Levels te houden. Onze eindklanten moeten kunnen rekenen op een verwerkingstijd van maximaal twee uur, ondanks het aantal binnenkomende orders niet altijd te voorspellen is. Dankzij de werkwijze van DataMondial, met flexibel personeel op afstand, zijn schommelingen in het volume geen enkel probleem.

Onder de indruk van de snelheid!
de indruk van het snelle handelen van DataMondial. Ons klantloyaliteitsprogramma en klantonderzoek levert zo’n 60.000 ingevulde antwoordkaarten per jaar. Medio 2019 hebben we contact gelegd met een aantal mogelijke data-entrypartners. Daar kwam DataMondial met kop en schouders uit, dankzij de no-nonsense houding en communicatie. Met een paar gescande voorbeelden rolde de offerte eruit. Wij leveren de antwoordkaarten in batches per koerier aan, DataMondial levert de databases digitaal. Binnen twee weken liep het proces al. Had ik deze dienst maar eerder gekend!

FACTS DataMondial

14 +

Aantal jaren ervaring

320

Aantal werknemers

1.500.000

Aantal verwerkte documenten
(per maand)

Wat een ontzorging!

Met ruim 700 bestemmingen via veel havens is het een uitdaging om alle logistieke documenten op tijd en goed op te maken. We zochten naar een efficiëntere manier. DataMondial ontzorgt ons bij ruim 20.000 transacties en 30 verschillende logistieke backoffice-activiteiten per maand. Heel accuraat, met uitstekende levertermijnen en inzicht in het proces. Ons personeel kan weer focussen op hun kerntaken.

Manager logistiek dienstverlener

Uitbesteden backoffice activiteiten

Backoffice op afstand werkt, dankzij DataMondial

Onze Operations Manager was eerst terughoudend over outsourcen van onze logistieke backoffice. Wat blijkt: DataMondial begrijpt heel goed hoe het in de logistiek werkt. We hebben geen omkijken meer naar het vinden en houden van goed backofficepersoneel. Echt een zorg minder en wij kunnen ons weer op onze klanten richten.

Manager Rederij

Outsourcen backoffice

We vonden ervaring en flexibiliteit bij DataMondial

In opdracht van een bank werd ons gevraagd om het personeelsarchief te digitaliseren. Omdat geautomatiseerde herkenning nooit 100% werkt, zijn we op zoek gegaan naar een partner om de data-validatie, -verrijking en -entry uit te voeren. We zochten ervaring, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dat hebben we bij DataMondial gevonden. Zij zijn volledig ingericht voor dit soort werkzaamheden op afstand.

CEO scanningsbedrijf

Digitaliseren archief

Blij met kwaliteit, werkwijze en levertijden

Met DataMondial zijn we in zee gegaan met het backofficeteam op afstand. De scope van onze outsourcingsopdracht was complex en had grote uitdagingen. Als b2b-onderneming hebben we ons aan strikte SLA’s te houden. De grootste uitdaging zit in de levertijd van maximaal twee uur die hoort te matchen met de SLA’s van onze klanten. We zijn zeer te spreken over de kwaliteit, werkwijze en de levertijden van DataMondial.

Financieel Manager technische groothandel

Backoffice ondersteuning op afstand