Data Entry uitbesteden: bespaar tot wel 50%

DataMondial, Europees Shared Service Center voor het invoeren en verwerken van allerhande documenten, projectmatig of als onderdeel van uw doorlopend proces.
In onze vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Roemenië staat een team van meer dan 280 ervaren full time Data Entry specialisten voor u klaar. Uw documenten worden foutloos en snel verwerkt.

Met uitsluitend eigen vestigingen in de Europese lidstaten geeft DataMondial een maximale garantie voor correcte documentenverwerking die voldoet aan alle eisen van de Europese wetgeving (AVG – GDPR).

 

Data-entry is één van de specialisaties van DataMondial. Voor zowel kortlopende, als langlopende projecten helpt DataMondial met data-entry.

DataMondial gaat verder waar automatisering stopt en is daarmee aanvullend op digitalisering. Als een IT oplossing niet voldoende of niet rendabel is, dan is ons backoffice team de juiste oplossing. Daarmee zorgen wij voor uw continuïteit en operational excellence.

DataMondial is bovendien ISO gecertificeerd en voldoet volledig aan de AVG normen.
Wij zijn snel, accuraat, gevalideerd en werken altijd volgens strikte SLA’s.

Wilt u meer weten over data-entry?
Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

Uw Data Entry werk is bij ons in vertrouwde handen

Eén van de specialisaties van DataMondial is het verwerken van informatie vanaf formulieren, klantenkaarten, responsmedia, etc.
U kunt bij ons terecht voor zowel langlopende als kortlopende data-entry projecten.

Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van IT oplossingen, daar waar dat niet kan of waar het niet rendabel is, hebben wij ons ervaren data-entry team zodat u altijd verzekerd kunt zijn van de beste aanpak voor uw opdracht. De verwerkte data wordt gevalideerd, denk hierbij aan adresgegevens, banknummers, e-mailadressen, artikelnummers e.d. Teruglevering kan in ieder gewenst formaat.

Data Entry Specialisten in actie

 

  • Snel
  • Accuraat
  • Gevalideerd
  • Voordelig
DataMondial werkt voor Nederlandse, Duitse, Scandinavische en Belgische opdrachtgevers. Het werk varieert van complexe processen voor o.a. logistieke bedrijven, online publishers, zakelijke en financiële dienstverleners tot data entry van onder andere antwoordkaarten en bewerking van formulieren.
Afhankelijk van de behoefte van onze opdrachtgever werkt DataMondial zowel op projectbasis als op vast contract. Wij volgen onze relaties in hun personele behoefte en kunnen snel het aantal benodigde medewerkers aanpassen aan het werkvolume van de opdrachtgever. Flexibiliteit is naast kwaliteit en besparing, een van de pijlers van het succes van DataMondial.
DataMondial werkt onder strikte ‘Service Level Agreements’. Wij zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd en hebben een team van meer dan 280 enthousiaste, ervaren medewerkers. De mensen die voor u werken hebben allen een HBO/universitaire opleiding gevolgd en krijgen de benodigde kennis via onze eigen data entry school. Daarnaast worden er relevante cursussen aangeboden. DataMondial is een dynamische onderneming met stuk voor stuk gemotiveerde medewerkers, die snel en accuraat de werkzaamheden verrichten.

aanvraag info

Benieuwd wat het uitbesteden van data entry werkzaamheden u op kan leveren? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.