Maandag Data Wasdag

Zelfs de meest moderne wasmachines moeten eerst gevuld worden, voordat deze het werk kunnen doen. Logisch natuurlijk. Ook begrijpt iedereen dat wanneer je er kapotte kleren in stopt, er weer kapotte kleren uit komen. Hetzelfde geldt voor een CRM-systeem. Zonder bestandsgegevens werkt een dergelijk systeem niet en met verkeerde of incomplete bestanden krijgt u niet het gewenste resultaat. En net zoals huishoudelijk werk nooit af is, zal ook het CRM-systeem constant aandacht vragen. Maar wanhoop niet!

Er is een oplossing…

Om een optimaal werkend CRM-systeem te krijgen en te houden, is discipline van essentieel belang. Nu zien wij u al bijna fronzen, want administratieve discipline is meestal niet het sterkste punt van de commercieel betrokkenen. Het is een feit dat CRM-systemen in de regel slordig worden onderhouden en dat is maar wat jammer van de gedane investering. Eens?

crm-systeemHet goede nieuws is dat hier een heel eenvoudige oplossing voor is: uitbesteden!

Nee, niet alles natuurlijk, want er moet iemand binnen de organisatie verantwoordelijk zijn en blijven voor dit waardevolle systeem. Deze persoon zal ook het aanspreekpunt zijn en ervoor zorgen dat de informatie in het CRM-systeem eenduidig is. En dan nog blijft er genoeg over om zinvol uit te besteden.

Om te beginnen kunt u het opschonen (repareren) en ontdubbelen van bestaande bestanden overlaten aan een derde partij. Andere tijdrovende, maar waardevolle CRM-onderhoudstaken zijn bijvoorbeeld: het bijhouden van de data en op basis van branchelijsten, zoals: websites, adres- en postcodeprogramma’s of LinkedIn, uw CRM-systeem vullen met volledige up-to-data informatie. Effectief, maar zoals we al aangaven: zeer tijdrovend.

DataMondial

En hier kan DataMondial u in ontzorgen. Wij kunnen deze werkzaamheden van u overnemen, zodat u uw –kostbare- commerciële team hier niet mee hoeft te belasten. Tegen een aanzienlijk lager uurtarief dan dat uw commerciële medewerkers kosten, verzorgen wij dit belangrijke werk voor u. Ook ondersteunen wij u graag in het updaten van uw CRM-systeem. Met een minimale inspanning van uw sales team zorgen wij voor het optimaal vullen van uw CRM-systeem.

Onze corebusiness is het verzorgen van optimale data-entry op het gebied van factuurverwerking, documenten- of CRM-beheer. Als data entry bedrijf met uitsluitend vestigingen in de EU, bent u er daarnaast van verzekerd dat uw data volledig conform de strenge regels van de Europese Unie verwerkt worden.

Dus stop met wanhopen en start met DataMondial.

automatisering

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Vul het formulier in of bel naar: 010 – 442 18 78.

 

Vul uw gegens in en wij houden u op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Bedankt voor uw aanmelding