Groot- en detailhandel

Groot- en detailhandel

Snelheid en kwaliteit zijn belangrijk bij het verwerken van orders/facturen, dat begrijpen wij als geen ander. Onze opdrachtgevers zijn de operationele en financiële afdelingen van middelgrote ondernemingen in de retail- en groothandel en inkoopcombinaties. DataMondial verwerkt voor hen zo’n 20.000 orders en 35.000 facturen per maand.

U krijgt ‘uw eigen’ dedicated team, dat snel is getraind. Met onze operationele ervaring met specifieke processen kunnen we het team aanpassen aan de hoeveelheid werk. We realiseren daarbij een kostenbesparing tot wel 50%.

DataMondial is ISO-gecertificeerd en voldoet volledig aan de AVG-normen. Wij zijn snel, accuraat, gevalideerd en werken altijd volgens strikte SLA’s. Als backoffice op afstand garanderen wij uiteraard neutraliteit en vertrouwelijkheid.

Waarom DataMondial

Continuïteit in de verwerking en realtime levering

Makkelijk op- en afschalen

Optie tot 24/7 operationele beschikbaarheid

Goede kwaliteit

Retail- en groothandelprocessen

DataMondial krijgt de orders/facturen in een SFTP aangeleverd. In deze dedicated en secure mailbox verwerken we de orders/facturen.

Bij ruim 80% van de opdrachtgevers werkt DataMondial als neutrale backoffice via een beveiligde login in het klantensysteem.

DataMondial verwerkt de orders/facturen in onze invoerapplicatie en stuurt deze data als csv, Excel of ander outputbestand terug.

Facturen, orders, optimalisatie van databases: DataMondial verwerkt de gegevens snel, foutloos en volgens GDPR/AVG.

  • Blij met kwaliteit, werkwijze en levertijden van DataMondial

    "In 2017 zijn wij in zee gegaan met het remote backofficeteam van DataMondial. De scope van onze outsourcingsopdracht was complex en er waren grote uitdagingen. Als b2b-onderneming hebben we ons aan strikte SLA's te houden. De grootste uitdaging zit in de levertijd van maximaal twee uur die hoort te matchen met de SLA's van onze klanten. Het aantal orders is niet altijd te voorspellen, daar zitten nogal wat schommelingen in. Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit, werkwijze en de levertijden van DataMondial."
    , Financieel Manager "Groothandel voor Corporate Clients" Gmbh

Start direct

Start een gratis Proof of Concept. Wij behandelen uw aanvraag vertrouwelijk en anoniem.

Contact

U ontvangt altijd binnen 24 uur reactie op uw aanvraag per e-mail of WhatsApp.

Headset

Scope

Na overleg - telefonisch of via Skype - maken we het werk inzichtelijk. Met concrete voorbeelden kunnen wij nog sneller offreren.

Offerte

U ontvangt onze offerte zo gauw wij alle relevante informatie van u hebben.

Start opdracht

Bij akkoord op de offerte gaan wij meteen aan de slag met uw project.

Email
Bel mij terug
Waar kunnen wij mee helpen? Bel ons op of vul onderstaand formulier in.