Orderverwerking ‘On demand’: minder kosten, meer tevreden klanten

Steeds meer administratieve bedrijfsprocessen zijn tegenwoordig uit te besteden en als dienst, dus as a service, in te kopen. Niet alleen in de ICT-wereld, maar ook voor allerlei bedrijfsprocessen waarbij het werk op afstand kan worden gedaan.

Connected world

Mensen, organisaties en systemen over de hele wereld kunnen makkelijk, snel en goedkoop met elkaar communiceren en samenwerken. We leven in een connected world. De fysieke afstand tussen bedrijf en uitvoerders speelt steeds minder een rol. Denk aan werken in de cloud, maar ook aan Skype en het toenemende gebruik door thuiswerkers van apps zoals Teams en Zoom.

Bovendien krijgen mensen in delen van de wereld waar het leven zwaarder is en waar het niet zo vanzelfsprekend is om werk te hebben, zo ook veel meer kansen. Kansen op een zinvol bestaan en op middelen om in hun levensonderhoud te voorzien. Een voorbeeld is het uitbesteden van administratieve werkzaamheden aan landen waar mensen heel erg graag zulk werk doen en waar de lonen lager zijn. Werk waar in West-Europa minder animo voor is en dat hier ook veel meer kost voor de werkgever.

Al meer dan12 jaar ervaring

Een win-winsituatie dus. Ú bent van diverse repeterende (vaak datagedreven) werkzaamheden af, en een ander is dolgelukkig om die te kunnen doen! Orderverwerking is een goed voorbeeld van een intern proces dat u onder de juiste KPI’s uitstekend kunt uitbesteden. Zo’n proces moet goed en met de juiste afspraken (denk aan tijd, kwantiteit, kwaliteit, snelheid) plaatsvinden. En daar heeft DataMondial al ruim 12 jaar ervaring mee.

DataMondial volgt uw rhythm of the business zodat uw salesteam kan zich richten op de zaken die het allerbelangrijkste zijn: verkoop en het onderhouden van klantrelaties.

Doe waar u goed in bent en besteed ondersteunende processen uit

Door deze ontwikkelingen kunt u maximaal focussen op dat waar u het allerbeste in bent. Focus dus op het primaire proces van het leveren van uw diensten of producten. Bedenk wat dat u of uw organisatie kan opleveren: groeiende omzet, stijgende winst, meer tevreden klanten, groter marktaandeel, solide reputatie.

Veel ondersteunende processen – zoals orderverwerking, factuurverwerking, databewerking – die geen onderdeel zijn van uw primaire succes bij uw eigen klanten, kunt u in veel gevallen uitstekend uitbesteden. U bespaart geld en tijd als DataMondial uw ondersteunende werkzaamheden uit handen neemt.

Lees meer over orderverwerking uitbesteden: https://www.datamondial.com/diensten/data-entry/orderverwerking-uitbesteden/

Neem contact op

Email
Bel mij terug
Waar kunnen wij mee helpen? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.