COVID-19 | DataMondial laat logistiek dienstverlenend proces vlekkeloos dóórlopen

COVID-19 heeft ook de wereld van logistiek dienstverleners drastisch veranderd. Ordervolumes die onvoorspelbaar dalen en stijgen, kosten die net zo onvoorspelbaar omlaag en omhoog schieten. Sommige bedrijven krijgen via steunmaatregelen hulp om deze fluctuaties binnen hun orderportefeuille op te vangen, andere spreken hun reserves aan. De coronacrisis en de lock-down vragen om een andere manier van werken en organiseren: werken en kennisdeling op afstand mogelijk maken en operationele processen laten doorlopen vanuit huis.

Schaalbaar en toekomstbestendig

Heeft uw organisatie veel aanpassingen moeten doen om deze onvoorspelbare tijd het hoofd te bieden? In sneltreinvaart uw ICT-infrastructuur voorbereiden op werken op afstand, op team-webmeetings en andere ondenkbare scenario’s moeten implementeren? Die kosten en moeite zijn een goede basis voor continuïteit in en na coronatijd.
Veel logistiek dienstverleners zijn nu versneld klaar voor besparing en flexibilisering. Dat betekent: klaar om de kosten binnen het logistiek proces te reduceren en te flexibiliseren op basis van de orderportefeuille. Het doel: ‘geen orders = geen kosten’. Dat vraagt om een schaalbare, toekomstbestendige oplossing. Kostenbesparend en zonder een beroep te doen op uw liquiditeit. Zo’n oplossing heeft DataMondial: Business Process Assistance.

Kosten flexibiliseren, continuïteit borgen

Voorheen waren kosten nog te flexibiliseren met automatisering en uitzendkrachten. Door de coronacrisis en de afstand tussen collega’s is kennisoverdracht aan nieuwe tijdelijke krachten complexer geworden en is er behoefte om met minimale kosten de continuïteit te behouden. Het is nu meer dan ooit noodzaak om kosten binnen het logistiek proces compleet te flexibiliseren, door ze direct te koppelen aan het stijgende of dalende ordervolume, zonder belangrijke kennisdragers op en af te moeten schalen.

Business Process Assistance

Wilt u controle houden over uw processen en systemen, kosten maximaal flexibiliseren en reduceren, én continuïteit? Precies daarvoor heeft DataMondial Business Process Assistance ontwikkeld. Business Process Assistance (BPA) functioneert als dé flexibele schil om de fluctuatie in uw orderportefeuille op te vangen. Een bewezen en eenvoudig te implementeren oplossing. Via BPA worden alle belangrijke dagelijks repeterende handelingen binnen servicelevel uitgevoerd door een team logistiek getrainde dataspecialisten.

Wat levert dat u op?

  • 60% minder kosten
  • Geen orders = geen kosten,.u betaalt alleen voor output (daadwerkelijke handelingen)
  • Continuïteitsgarantie
  • U kunt uw beste kennisdragers een nieuwe rol geven binnen uw organisatie waarbij zij fungeren als proceseigenaar

Zorgeloos doorgaan?

Benieuwd naar wat DataMondial voor u kan doen? Kosteloos stelt DataMondial logistiekprocesexperts beschikbaar om uw eerste BPA-proces te implementeren.

Bel of mail met DataMondial: 010-4421878 | info@datamondial.com

U krijgt van onze experts concrete voorbeelden van arbeidsintensieve processen binnen uw organisatie die zich bij uitstek lenen voor de Business Process Assistance van DataMondial. Samen zorgen wij ervoor dat u zich voor de toekomst geen zorgen meer hoeft te maken over de kosten en continuïteit van uw logistiek repeterende administratieve processen.

Over DataMondial

Al ruim 10 jaar ontzorgt DataMondial logistiek dienstverleners, inmiddels ruim 30. DataMondial neemt logistieke informatie- en dataverwerking uit handen. Zo’n 300 dataspecialisten werken dagelijks de logistieke systemen bij, voor alle schakels in de logistieke keten. Via het pick-and-choose-concept kan DataMondial de administratieve afhandeling binnen het gehele order-to-cash-proces van uw organisatie ondersteunen.

Veilig, accuraat en kostenbesparend.

  • Veilig: vanuit een ISO27001 beveiligde omgeving, volgens Europese (privacy)wet- en regelgeving
  • Accuraat: uw logistieke processen foutloos uitgevoerd door uw ‘eigen’ dedicated team
  • Kostenbesparend: u kunt zo’n 60% besparen op uw kosten

Neem contact op

Email
Bel mij terug
Waar kunnen wij mee helpen? Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.