De antwoordkaart kan wel rendabel zijn. Neem maar op in uw marketingmix en bereik uw offline doelgroep.

De antwoordkaart is het ondergeschoven kindje als het gaat om responsverzameling.  Dat is jammer, want het is een beproefd middel waar mensen goed op reageren. Het is simpel en gemakkelijk in gebruik en het sluit perfect aan bij gedrukte media.
Alleen het verwerken van de antwoordkaarten is arbeidsintensief en dus kostbaar. Dat mag echter geen reden zijn om uw offline doelgroep niet te bereiken.
Want wij hebben een perfecte oplossing zodat de antwoordkaart weer rendabel is.

DataMondial heeft jarenlange ervaring met het verwerken van antwoord- en klantenkaarten voor een optimaal ontwerp van uw marketing acties.

DM-BPO01-600x132

Informatie van de handgeschreven antwoordkaart maken wij digitaal beschikbaar voor de deelnemende adverteerders. U heeft er geen omkijken naar, terwijl u wel aan uw adverteerders een waardevolle, gewaardeerde extra dienst kan bieden.

De antwoordkaart kan vele vormen hebben. Als bijsluiter, als adresdrager, onderdeel van een beurscatalogus, of bijvoorbeeld als het tijdschrift door verschillende mensen wordt gelezen, een geperforeerd vel met zes kaarten.
De informatie die via de kaart gevraagd wordt en de verwerking daarvan is flexibel.
Het is uw eigen ontwerp. Wij willen graag meedenken over de beste lay-out voor respons en verwerking van de antwoordkaart. Daarna is het traject als volgt:

  • Ontvangst van de antwoordkaarten.
  • Sorteren en scannen.
  • Verwerken van de informatie.
  • Digitaal leveren van de informatie direct aan de verschillende adverteerders.
  • Iedere adverteerder ontvangt uitsluitend de voor hem of haar relevante informatie.
  • Naadloze aansluiting op elk CRM systeem.
  • Een totaal overzicht van alle adverteerders wordt aan de uitgever gestuurd.
  • Naar wens kan er dagelijks of wekelijks output worden geleverd.

Indien gewenst kan het antwoordnummer van DataMondial worden gebruikt, zodat er direct verwerkt kan worden en de adverteerder snel kan reageren op de aanvraag.

De respons verwerking modules van DataMondial bieden een hoog rendement tegen bescheiden kosten. Voor u als uitgever betekent dit een omzetverhoging met een minimum aan kosten en moeite. Terwijl uw adverteerders profiteren van een waardeverhogend, extra kanaal boven op de advertentie die zij plaatsen.

aanvraag info